E-bike Testcenters

Je bent van harte welkom in onze E-bike Testcenters voor een gratis proefrit, vrijblijvend advies én onze nieuwste e-bikecollectie!

Stella heeft een landelijke dekking van fietsenwinkels met E-bike Testcenters. Samen met onze bekende service en proefrit aan huis, zijn wij altijd dichtbij. In onze E-bike Testcenters staat altijd het complete assortiment elektrische fietsen1 klaar voor een proefrit. Stella vindt het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Onze e-bikeadviseurs staan zes dagen per week voor je klaar om een passend advies te geven. Profiteer van één van onze acties en kom naar een Stella-fietsenwinkel bij jou in de buurt. Alleen dan kan je pas echt lekker op weg!

201218-Testcenters-interior-Afbeelding-880x920

Altijd in de buurt

Je bent altijd van harte welkom in één van onze fietsenwinkels om de e-bikes van Stella te bekijken. Je kunt hier geheel vrijblijvend een gratis proefrit maken op alle Stella damesfietsen, herenfietsen of mamafietsen. Bij alle fietsenwinkels is meer dan genoeg parkeerruimte en natuurlijk zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee!

 

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1 Ons complete assortiment e-bikes is aanwezig in onze filialen, zolang de voorraad strekt. Mocht een specifiek model niet aanwezig zijn waar je interesse in hebt, bieden wij voldoende alternatieven, zodat je toch een proefrit kunt maken en een soortgelijke fiets kunt ervaren.