AD Fietstest bekroont Stella Morena met titel Best Getest

De Stella Morena Premium MDBD is door het testpanel van het Algemeen Dagblad en de Regiobladen beoordeeld met een 8.5 en komt daarmee als beste uit de test!

In samenwerking met Fietstest.nl houdt het AD ieder jaar een onafhankelijke verkiezing voor best geteste fietsen en e-bikes. Het eindoordeel is gebaseerd op de meningen en ervaringen van de consument.

Voor de AD Fietstest werden in verschillende klassen, e-bikes van Nederlandse topmerken beoordeeld op onder andere de rijervaringen, innovatie en kwaliteit. De Stella Morena scoorde het beste bij de klasse ‘Elektrisch Sportief Woon-werkverkeer’. Bij het ontwikkelen van de e-bike is rekening gehouden met de behoefte van fietsliefhebbers, die de e-bike steeds vaker intensief gebruiken. De sportieve allround Morena heeft de juiste balans van innovatie, design, functionaliteit en veiligheid.

Opvallend aan de Stella Morena MDBD

Niet alleen door de oranje kleur is de Stella Morena onmisbaar, ook vanwege andere eigenschappen valt deze e-bike op! De Bosch Powerpack accu is semi-geïntegreerd in het frame. Dit is niet alleen mooi voor het zicht, maar ook positief voor het rijgedrag. Door de compacte afmeting en het lage gewicht, biedt de duurzame accu de hoogste energiedichtheid.

Door de lichte en stille drive unit Performance Cruise is de Morena ook zeer geschikt voor lange fietstochten door bergachtig gebied. Deze sportieve e-bike kan dus niet alleen de ritjes voor woon-werkverkeer aan, maar is multi-inzetbaar. De sterke motor is klaar voor iedere tocht!

Ook is de Morena onderhoudsarm. De riem is schoon en stil en de belt drive gaat twee tot drie keer zo lang mee als een normale ketting.