Stella Livorno Premium MDB FI: uitgeroepen tot testwinnaar door Bike Bild

Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook onze nieuwe Livorno Premium MDB FI is in de prijzen gevallen en bekroond tot testwinnaar door het Duitse Bike Bild. Deze ultieme prijswinnaar wil je proberen, dus plan gauw een proefrit!

De e-bike met een laag instapframe is niet meer weg te denken uit het huidige fietslandschap, geeft Bild Bike aan, het grootste fietsmagazine voor consumenten in Duitsland en onderdeel van Bild Zeitung, het grootste dagblad van Duitsland. “Dit type model wordt allang niet meer alleen op de markt gebracht voor de oudere doelgroep”, vertelt Bike Bild-redacteur Lennart Klocke. “Een lage instap zorgt voor extra veiligheid en comfort, want het zwaartepunt ligt lager. Steeds meer mensen vinden dit belangrijke criteria.”

‘Allround stadsfiets voor eerlijke prijs’

De Stella Livorno Premium is samen met acht andere (elektrische) fietsen in concurrerende klassen op de proef gesteld, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de remmen. Uit het juryrapport blijkt dat de Livorno ‘zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk’ is. “Recreatief fietsen of dagelijkse ritjes door stad of dorp, dat is wat je met deze fiets van Stella graag wilt doen. De integreerbare e-bike-accu zorgt voor een aanzienlijk grotere actieradius en meer rijplezier. Het design is prachtig en de uitrusting solide. Een allround elektrische stadsfiets voor een eerlijke prijs”, aldus Klocke.

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

Stella Livorno Premium MDB FI: een terechte testwinnaar!

Deze comfortabele e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een lichtgewicht e-bike met een robuust frame en verfijnde details die tot in de puntjes zijn afgewerkt en ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de 'strakke look' door de geavanceerde kabelintegratie in het stuur en de krachtige Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!

Nieuwe toepassingen:

  • Clean cockpit door geavanceerde kabelintegratie in het stuur
  • TRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen voor een krachtige remervaring, comfortabele bediening met een professionele remgreep
  • Krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor (250 Watt) met dynamische 32-bits processor en ondersteuning van 65 Nm
  • Onderhoudsvriendelijke Shimano Nexus-naafversnelling
  • Daytime Running Light voor verhoging van de zichtbaarheid en veiligheid
  • Solid Bright-achterlicht met innovatieve Lightbox Technology voor extra zichtbaarheid
  • Clean design fietsbel

Specificaties Stella Livorno Premium MDB FI

MotorBosch Performance Line Cruise, 250 W, 65 NmRemmenTRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen
SensortypeKrachtsensorWielmaat28 inch
Ondersteuningen4Gewicht31,4 kg incl. accu| 28,4 kg excl. Akku
AccuBosch PowerTube 11 Ah, 400 WhZadelSelle Royal Freeway City
ActieradiusTot 120 km (Upgrade tot 195 km)KettingkastGesloten kettingkast
AandrijvingKettingBandenSchwalbe Big Apple, 50 mm, anti-lek, tourbanden
Type versnellingen

Shimano Nexus naafversnelling

 

VoorvorkDubbele voorvorkvering, Stella Trekking met kabelintegratie (eigen ontwikkeling)
FramemaatS, M, LSlotAXA Block XXL
Max. snelheid25 km/hDisplayBosch Intuvia, middendisplay, afneembaar
VerlichtingStella Daytime Running Light (eigen ontwikkeling) en Spanninga fenderlight (eigen ontwikkeling)