Drie keer Beste Koop voor Stella

E-bikespecialist Stella behaalt in 2024 zeer goede resultaten in de prestigieuze Belgische HLN Fietstest met onze Vicenza Premium, de Tierra Pro en de nieuwe Livorno Pro. Deze best geteste elektrische fietsen zijn mede tot stand gekomen dankzij waardevolle klantenfeedback en nu óók omarmd door de panelleden van de HLN Fietstest 2024 met als bekroning de titel Beste Koop. Deze ultieme prijswinnaars ervaren? Geen probleem! Kom naar jouw dichtstbijzijnde Stella fietsenwinkel voor een gratis proefrit.

Stella Vicenza Premium MDS-N8 FI

De Stella Vicenza Premium MDS-N8 FI wordt door de juryleden beoordeeld als een goede stadsfiets, volgens Hannes. "Zeker aan te raden, rijdt ook heel fijn, display ook goed en schakelt ook heel goed." De e-bike kreeg het predicaat 'Beste Koop' in de categorie 'stadsfiets tot €2.500,-' en werd beoordeeld met een 8.4.

Stella Tierra Pro MDB FI

De Stella Tierra Pro MDB FI, die in de categorie 'Elektrisch sportief woon-werk' ook met het predicaat 'Beste Koop' is bekroond, werd tevens positief beoordeeld: "Sportieve zit en toch comfortabel, mooi model, gave spatborden. Je zou ook een mtb parcourtje kunnen rijden. ABS op de voorwiel is heel handig!" De Tierra Pro MDB FI werd door de jury beoordeeld met een 8.0!

Stella Livorno Pro MDB3 FI automatic

In de categorie 'stadsfiets vanaf €3.000,-' scoorde onze nieuwe Livorno Pro MDB3 FI automatic goed en werd ook bekroond met het predicaat 'Beste Koop'. Jurylid Nathalie zei: "Met de automatische versnelling en krachtige ondersteuning gaat het fietsen erg soepel op deze fiets." De Livorno Pro MDB3 FI automatic werd beoordeeld met een 8.2!