De beste elektrische fiets is een Stella

De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. In diverse elektrische fietsen testen zijn Stella fietsen gekozen tot de best geteste elektrische fiets. Hieronder vind je een overzicht van onze prijswinnaars.

De Stella Vicenza Superior FDST werd in 2019 door het AD Testpanel beoordeeld met een 7,3 en scoort daarmee ‘Zeer goed’. In 2018 werd in de e-bike test van het AD de Stella Copenhague Light bekroond tot 'Beste Koop'. In de elektrische fiets test van de ANWB Fiets Select 2018 werd de Stella Livorno Steps beoordeeld met een 8,2. Een jaar eerder werd de Vicenza Superior uitgeroepen tot 'Beste Koop' in de Consumentenbond E-bike Test 2017. De Copenhague werd in dat jaar 'Testwinnaar' in de Extra Energy E-Bike Test.

In de Plus E-bike Test 2016 werd een Stella e-bike bekroond met een uitmuntende 8,4. In een andere elektrische fiets test van Plus Magazine is een Stella e-Bike gekozen tot Best geteste e-Bike. Met maar liefst 5 sterren was de Stella elektrische fiets Groepswinnaar e-Bike Test van Plus Magazine.

ANWB-jury beoordeelt Stella’s e-bike met een 8.0!

Tijdens de e-bike testdag op 17 april 2019 werden 7 Stella e-bikes uitvoerig getest door ANWB-leden. Het gemiddelde eindcijfer is een 8.0!

Lees meer over de ANWB e-bike testdag

AD Testpanel 2019 beoordeelt Stella Vicenza Superior FDST met 7.3!

De Stella Vicenza Superior FDST werd door het AD Testpanel beoordeeld met een 7,3 en scoort daarmee ‘Zeer goed’.

Lees meer over de AD Testpanel 2019 test

De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Stella Trekking Premium MDB met maar liefst een 8.4!

Lees meer over de ANWB Fiets Select 2019 test

Consumentenbond E-bike Test 2018 - Copenhague Light 'Consumentenbond Aanrader'

De Stella Copenhague Light is in de Consumentenbond E-bike Test 2018 beoordeeld met een 8,1 en daarmee een 'Aanrader van de Consumentenbond'! In de onafhankelijke test heeft de Consumentenbond 37 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige test.

Bekijk hier het testresultaat.

Stella Livorno Steps, uitmuntend beoordeeld met 8,3 in Focus E-bike Test 2018!

De E-bike Experts van de Duitse Focus E-bike Test beoordeelde de Stella Livorno Steps met een ‘Gut’. De Stella Livorno Steps heeft daarmee een volgens het Duitse puntensysteem een 1,7 behaald, dit is omgerekend naar het Nederlandse puntensysteem een 8,3!

Bekijk hier het testresultaat.

Stella Copenhague Light bekroond tot Beste Koop AD Fietstest!

De Stella Copenhague Light is bekroond tot Beste Koop in de AD Fietstest! Met een gemiddelde score van 8.0 laat Stella grote merken als Gazelle en Sparta achter zich!

Lees meer over de AD Fietstest.

Stella Livorno Steps beoordeeld met een 8,2 in ANWB Fiets Select 2018!

De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Stella Livorno Steps met maar liefst een 8.2!

Lees meer over de ANWB Fiets Select 2018 test

Consumentenbond E-bike Test 2017
Stella verkozen tot 'Beste Koop'!

De Stella Vicenza Superior is in mei verkozen tot “Beste Koop” door de Consumentenbond. In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige elektrische fietsen test. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen.

Bekijk hier de uitgebreide resultaten

Extra Energy E-Bike Test 2017

Stella Copenhague Testwinnaar

De Stella Copenhague is Testwinnaar in de Extra Energy E-bike Test, categorie 'Classic'! Stella heeft gerenommeerde Europese e-bike fietsmerken achter zich gelaten en daarbij is de Stella Copenhague als allerbeste uit de e-bike test gekomen. Meer weten over deze e-bike test? 

Lees meer over de Extra Energy E-bike Test.

Beste elektrische fiets test

Voorgaande jaren zijn een aantal elektrische fietsen onder de loep genomen om zo een fiets tot de beste elektrische fiets te benoemen. De Consumentenbond neemt bij elektrische fiets testen een aantal elektrische fietsen onder de loep. Bij de elektrische fietsen test wordt voornamelijk gelet op de actieradius en motorondersteuning. Het blijkt dat vaak elektrische fietsen uit de test komen die tweemaal zo duur zijn als elektrische fietsen van Stella. De beste elektrische fiets kost vaak een paar duizend euro.

Plus E-Bike Test 2016

Bekroond met een 8,4!

Plus Magazine heeft de Stella Arturo Steps in 2016 bekroond met een 8,4 en daarmee laat Stella de grotere merken ver achter zich!

Lees meer over de Plus E-bike Test 2016.

Winnaar Plus Magazine e-Bike Test

Elektrische fietsen test

In 2013 deden wij mee met een elektrische fietsentest van Plus Magazine. Hierin werd Stella als beste e-bike getest en uitgeroepen tot 'Groepswinnaar'. Een prima resultaat in deze elektrische fietsen test. Vanaf dat moment deden de beste e-bikes van Stella mee aan gerenomeerde elektrische fiets testen.