Dolle E-bike Dagen

Dolle E-bike Dagen

Wij maken ruimte in onze magazijnen. Daarom geven wij eenmalig extreme kortingen op alle geselecteerde 2019 en 2020 e-bikes! Je ontvangt nu tot 45% E-bike Korting1 bij aankoop van een Stella e-bike. Profiteer direct en download de gratis actiebrochure!

E-bike Mega Leegverkoop!

Stella ruimt op! Wees er op tijd bij om van de extreme kortingen op de geselecteerde 2019 en 2020 e-bike modellen te profiteren. OP = OP! Zo is bijvoorbeeld de Stella Glow Pearl White uiterst voordelig. Bezoek daarom snel een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en profiteer direct!

Download de gratis brochure

Je ontvangt nu tot 45% korting1 op alle geselecteerde Stella e-bikes! Download de gratis e-bike brochure en profiteer direct van deze unieke actie!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Alleen geldig bij aanschaf van één nieuwe Stella e-bike met Shimano Nexus 7 of 8. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid+ Collectie e-bikes  aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 09-11-2019.