Voorjaar = voordeel

Het voorjaar is begonnen! Ben jij al klaar om van het goede weer te genieten? Speciaal daarom koop je nu een van onze topmodellen voor een zachte prijs.1 Zo profiteer je van maar liefst €500,- korting op de Vicenza Superior FDST! Boek een proefrit thuis of in de winkel om een van de actiemodellen te proberen.

Bij Stella hebben wij alles in huis voor jouw ideale e-bike. En nog voor een eerlijke prijs ook! Ontdek nu ons fantastische actie-aanbod premium e-bikes en test in alle rust jouw favoriete fiets(en), gratis en voor niets.

Profiteer snel van extra inruilvoordeel, nog:

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

seconden

Voorjaar = voordeel

240402 - Voorjaar=voordeel_Brochure-desktop-1080x1080
240402 - voorjaar=voordeel_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis

1Actie is geldig van 2 april t/m 7 mei 2024. Niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe e-bike, zolang de voorraad strekt. Ook je oude fiets inruilen? Vraag nu jouw inruilvoordeel aan en check alle voorwaarden op www.stella.nl/inruil. Inruilen is alleen mogelijk wanneer de fiets compleet is met sleutels en eventuele accu (in geval van een e-bike). Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.