Vakantie e-bike

Op fietsvakantie met de e-bike

Ga je bijna op vakantie en vind je het heerlijk om te fietsen? Denk dan eens aan een e-bike! Op een elektrische fiets kun je onbezorgd de omgeving verkennen. En je komt op plaatsen waar je met de auto niet zo snel komt!

Geen berg is te hoog met een e-bike

Ga je naar een heuvelachtig land? Met een elektrische fiets hoef je niet meer op te zien tegen een hoge berg of heuvel. Die fiets je namelijk zonder problemen op! Fietsen langs mooie rivieren of door de bergen, maar dan wel met een duwtje in de rug. Hierdoor kun je nét even iets meer genieten van je fietsvakantie. Wat dacht van je de Stella Vicenza Superior Nero Steps met krachtige Shimano Steps middenmotor? Hiermee kun je zorgeloos genieten van je vakantie.

De lichtste e-bike van Nederland!

Een e-bike te zwaar om mee te nemen op de fietsendrager? Met de Stella Copenhague Light is daar geen sprake van. Deze e-bike doet zijn naam eer aan. Extreem licht en gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

De Stella Citta, snel en eenvoudig mee te nemen

De Stella Citta is dé ideale elektrische vouwfiets. In een handomdraai en binnen een paar seconden in te klappen. Handig voor op de camping. Je klapt hem in, neemt hem mee en fietst erop weg. Zo makkelijk kan het zijn! De Stella Citta, ideaal voor op vakantie!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe