Fietsverzekering

Elektrische fietsverzekering

Je bent vanzelfsprekend erg zuinig op jouw mooie elektrische fiets van Stella. Vergeet daarom ook niet om jouw elektrische fiets goed te verzekeren. Ook al ben je nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies daarom voor de fijne service van Stella en sluit een goede elektrische fietsverzekering af.

De beste elektrische fiets verzekering

Als je kiest om een elektrische fiets verzekering af te sluiten kies je bij Stella voor de beste e-bike verzekering. De e-bike verzekering van Kingpolis is door Consumentenbond tot de Beste E-bike Verzekering uitgeroepen. Verzekeraar Kingpolis is al jaren onze fijne en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen. Je profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Vanaf € 4,42 per maand is jouw Stella fiets all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg. Altijd handig voor als je met een mankement langs de weg staat.

Je denkt er misschien niet altijd bij na, maar een verzekering voor jouw elektrische fiets kan je veel narigheid besparen. Ook al ben je nog zo zuinig en behoedzaam met jouw elektrische fiets, de kosten na een ongeval of wanneer jouw fiets wordt gestolen, zijn niet mis. Wij willen jou dit leed besparen en bieden je daarom deze fijne mogelijkheid aan bij Kingpolis.

Direct jouw elektrische fiets verzekeren

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor jouw elektrische fiets? Je kunt dan direct telefonisch contact opnemen met een van onze telefonistes. Zij zullen je meteen voorzien van de scherpste premies, passend bij jouw type verzekering én fiets. Nu ook in België! Bel het nummer 0341 – 25 22 66.

Heb je nog geen Stella fiets, maar ben je wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van de modellen die goedgekeurd zijn om te verzekeren!