Kassa Korting - 5% extra Kassa Korting

Statement Stella Fietsen n.a.v. uitzending Kassa

Zaterdag 20 mei 2017 heeft Kassa een uitzending gemaakt over de reclames van Stella Fietsen. Slechts een half uur voor de uitzending heeft Stella Fietsen de mogelijkheid gekregen om het filmpje over Stella Fietsen te bekijken. Wij hebben vervolgens de moeite genomen om live te reageren op de diverse aantijgingen die werden gedaan door zowel de presentatrice van Kassa als de heer Kohnstamm. Onze collega werd keer op keer onderbroken, waardoor een normaal interview helaas onmogelijk bleek. Via diverse kanalen hebben wij ontzettend veel steunbetuigingen ontvangen. Niet alleen over de manier waarop men Stella Fietsen in een kwaad daglicht stelt, maar ook op onze gratis service aan huis en de kwaliteit van onze e-bikes.  

Stella Fietsen is een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 250 werknemers die elke dag klaarstaan voor haar ruim 200.000 tevreden klanten. Onze reclameacties zijn goed doordacht en worden iedere week geëvalueerd. Wij verlengen de reclameacties alleen als wij merken dat hier nog vraag naar is door de consument. Acties die niet werken, worden na een week stopgezet. Hierdoor hebben wij altijd de beste acties waardoor er al meer dan 200.000 e-bikes van Stella rondrijden in Nederland. 

5% Extra Kassa Korting!

In de uitzending van Kassa op zaterdag 20 mei zijn reclameacties van Stella Fietsen besproken. Stella wil alleen de beste reclames voor u als consument en daarom krijgen alle kijkers van Kassa alleen bij Stella 5% Extra Kassa Korting bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Profiteer van deze Extra Kassa Korting* en fiets net als 200.000 tevreden klanten deze lente op een e-bike van Stella! Vraag nu direct uw gratis brochure aan.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

* Eenmalige extra kassakorting van 5% i.c.m. de lopende acties. Niet i.c.m. inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Actie geldig t/m 27 mei 2017.