• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast

Goedkope e-bike kopen? Kies de elektrische fiets die bij je past!

24 resultaten

  Goedkope e-bike kopen? Kies de elektrische fiets die bij je past!

  Ben je op zoek naar een goedkope e-bike, zonder concessies te doen in kwaliteit? Dan zit je bij Stella goed! Om de kwaliteit van onze e-bikes te waarborgen, ontwikkelen en assembleren we onze e-bikes zelf. Hierbij maken we alleen gebruik van A-merken. Dit doen we gewoon in Nunspeet, op de Veluwe. Echte Hollandse kwaliteit dus! Bij Stella is voor iedereen een goedkope elektrische fiets te vinden. Moderne fietsen voor dames, stoere herenfietsen of een praktische elektrische moederfiets. Stella heeft voor iedereen een betaalbare e-bike!

  Waarom een goedkope e-bike of elektrische fiets van Stella?

  Een goede e-bike hoeft niet duur te zijn. Daar weten we bij Stella alles van. Stella is dé e-bike specialist van Nederland. Al meer dan vijf jaar maken we prachtige e-bikes tegen een héle scherpe prijs. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

  We maken goedkope e-bikes volgens het unieke Stella concept. Het viel ons namelijk op dat e-bikes veel te duur waren en de service te wensen over liet. Bij Stella koopt iedereen rechtstreeks een goedkope e-bike uit de fabriek. Hierdoor blijft er geen geld bij een duur dealernetwerk liggen en leveren wij de beste e-bikes tegen een heel eerlijke prijs! 

  Kom gratis proefrijden

  Een goedkope e-bike koop je niet zomaar. De gehele collectie e-bikes van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Gewoon in je eigen straat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters.

  Op deze pagina vind je ons complete assortiment goedkope elektrische fietsen
  Je kunt de selectie verkleinen door op de onderstaande links te klikken:

  Stella. Gewoon lekker fietsen.