Gilde Vakcollege Techniek

Gilde Vakcollege Techniek - Exclusief aanbod 1e-jaars leerlingen

Lange stukken naar school fietsen? Met een elektrische Stella schoolbike is het geen enkel probleem meer! Vanaf nu kunnen alle 1e-jaars leerlingen van het het Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem héél voordelig een Stella Schoolbike aanschaffen! Het zijn hippe e-bike modellen en voorzien van de allernieuwste technologie. Op een Stella schoolbike wordt naar school fietsen echt leuk! 

Ontdek de voordelen van een e-bike

  • Geen tegenwind, snel op school en nóg sneller weer thuis.
  • Meer tijd voor huiswerk (en andere dingen).
  • Steek je bus- of treingeld in je zak.
  • Lange afstanden worden een makkie.

Betaalmogelijkheden

Het financieren van de elektrische Stella schoolbike kan op drie verschillende manieren: voordelig kopen, koop of afbetaling of leasen*.

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je gebruikmaken van de exclusieve aanbieding voor Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem? Vul dan het formulier in en print de e-mail die je hierna krijgt uit. Deze geprinte mail neem je mee naar één van onze E-bike Testcenters of laat je zien bij een proefrit aan huis. Voor een gratis proefrit ben je van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters!

*Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Vraag de Stella medewerkers naar de voorwaarden.