201214-'s-Hertogenbosch-Hero-2880x1120
201214-'s-Hertogenbosch-Hero-750x860

's-Hertogenbosch

In ons E-bike Testcenter in 's-Hertogenbosch ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella 's-Hertogenbosch
Rivierenplein 20 5215 CR 's-Hertogenbosch 0341-252266
  • Nu geopend tot 17:30
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

 

Stella e-bikeservice in 's-Hertogenbosch

Ook kun je in onze fietsenwinkel in 's-Hertogenbosch ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen.

Veelgestelde vragen E-bike Testcenters

Moet ik een afspraak maken om naar een E-bike Testcenter te gaan?

Je bent op ieder moment welkom om één van onze E-bike Testcenters te bezoeken en een gratis proefrit te maken. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Wil je zeker weten dat er een e-bike adviseur voor je klaarstaat op het moment dat jij langskomt? Plan dan een persoonlijke winkelafspraak!

Kan ik alle e-bikes testen in een E-bike Testcenter?

In onze E-bike Testcenters staan alle Stella e-bikes voor je klaar om uitgebreid getest te worden. Onze e-bike adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je op iedere e-bike gratis en rustig proeffietsen.

Hoe gaat Stella om met Corona?

Onze E-bike Testcenters zijn weer volledig geopend! Je kunt dus weer veilig een gratis proefrit maken bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen op het gebied van hygiëne voor onze adviseurs, bezorgers en monteurs op de weg. Hierdoor kun je altijd veilig een gratis proefrit maken. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Is het mogelijk om een fiets in te ruilen?

Je oude fiets inruilen gaat gemakkelijk bij Stella. Wat moet je hiervoor doen? Neem jouw fiets mee naar één van onze E-bike Testcenters en laat hem daar taxeren. Onze fietsspecialisten vertellen je direct wat je oude fiets waard is. Hierdoor kun je nóg voordeliger een Stella e-bike aanschaffen.

Zoek je in het E-bike Testcenter direct een nieuwe Stella e-bike uit? Dan hoef je niet meteen je oude fiets(en) achter te laten. Je ingeruilde fiets mag je eerst weer mee naar huis nemen en blijven gebruiken. Wanneer één van onze e-bike bezorgers jouw nieuwe Stella fiets thuis komt afleveren, dan neemt hij de oude fiets(en) mee. In de periode tussen aankoop en bezorging zit je in ieder geval niet zonder fiets. Wel zo gemakkelijk!

Laat jouw (elektrische) fiets direct taxeren in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.

De Stella-winkel is te ver weg, zijn er nog andere opties om een e-bike te testen?

Lukt het niet om naar één van onze E-bike Testcenters te komen? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij jou aan huis zodat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende Stella e-bikes. Plan direct jouw proefrit aan huis.

Kom langs bij Stella, dé fietsenwinkel in 's-Hertogenbosch

In onze fietsenwinkel in 's-Hertogenbosch kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en kun je alle Stella e-bikes in het echt ervaren. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste e-bike advies. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie!

Alle elektrische fietsen alvast online bekijken? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

In ons E-bike Testcenter aan de Rivierenplein 20 kun je op alle Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella 's Hertogenbosch is onderdeel van de meer dan vijftig E-bike Testcenters in binnen- en buitenland. Je vindt ons ook in Best en Tilburg. Komt het niet uit om naar één van deze locaties te komen? Geen probleem! Wij rijden met meer dan honderdvijftig bussen door het land, dus we zijn altijd in de buurt voor een proefrit aan huis. Net zo makkelijk! 

201217-Testcenter-Tom-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella 's-Hertogenbosch

Plan jouw route naar Stella 's-Hertogenbosch