Den Bosch

Stella Den Bosch

Rivierenplein 20
5215 CR Den Bosch

Servicecenter open tot 17:30 uur

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Stella Den Bosch

Let op! Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in ons E-bike Servicecenter in Den Bosch. De openingstijden van onze werkplaats vind je hierboven.

In onze fietsenwinkel in Den Bosch krijg je de mogelijkheid om zes dagen in de week, in alle rust en vrijblijvend onze e-bikes te testen. De omgeving rondom onze fietsenwinkel leent zich perfect voor een proefrit. Alle medewerkers zijn e-bikes specialisten en kunnen jouw vragen op correcte wijze beantwoorden. We hebben een passie voor elektrisch fietsen en helpen je graag en met plezier aan de voor jou geschikte e-bike!

  • Alle Stella E-bikes uitproberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel Den Bosch

Voor de ideale elektrische fiets ben je bij Stella aan het juiste adres. En in Den Bosch is dat adres de Rivierenplein 20 in Den Bosch. Hier zijn we zes dagen per week geopend om jou van persoonlijk advies te voorzien welke e-bike het meest voor jou geschikt is. En natuurlijk hoef je ons niet te geloven. Daarom zijn al onze e-bikes beschikbaar voor een testrit. Dan pas ervaar je echt waarom zoveel mensen al kiezen voor een elektrische fiets. Kortom, overweeg je een e-bike en woon je in Noord-Brabant, kom dan zeker langs in onze fietsenwinkel in Den Bosch!

In onze fietsenwinkel in Den Bosch vind je het complete Stella assortiment aan elektrische fietsen. Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

Bezoek het E-bike Testcenter in Den Bosch

  • Vrijblijvende proefritten op alle Stella e-bikes
  • Persoonlijk advies: leer welke elektrische fiets voor jou geschikt is!
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ruim assortiment accessoires voor je e-bike 

Stella fietsenwinkel Den Bosch is onderdeel van onze landelijke dekking aan testcenters. Je vind ons ook in BestBreda, Helmond, Tilburg en Wijchen. En mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen, dan komen wij naar jou toe voor een proefrit bij jou thuis of op het werk. Net zo gemakkelijk!