Veilig Verkeer Nederland - Veilig op pad met een Stella e-bike

Veilig Verkeer Nederland - Veilig op pad met een Stella e-bike

Op een e-bike fiets je doorgaans sneller dan op een analoge fiets, daarom zit een e-bike nét iets anders in elkaar. Om veilig op pad te kunnen zijn onze e-bikes o.a. uitgerust met schijfremmen en versnellingen van kwaliteitsmerk Shimano. Ook zijn steeds meer van onze e-bikes uitgerust met het innovatie Daytime Running Light zodat je nóg beter zichtbaar bent.

Daytime Running Light

Het Daytime Running Light stemt zich automatisch af op het omgevingslicht. Overdag schijnt het Daytime Running Light fel, zodat je goed opvalt onder mede weggebruikers. Als het donker wordt, dimt de Daytime Running Light om verblinding te voorkomen en gaat de koplamp vanzelf feller schijnen. Hierdoor heb je goed overzicht op donkere wegen en ben je goed zichtbaar voor het overige verkeer. De verkeersveiligheid voor de berijder van een Stella e-bike wordt hiermee extreem verhoogd!

E-bike opfriscursus

Veiligheid is voor jou als e-bikegebruiker erg belangrijk. Daarom promoten wij in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) de opfriscursus voor fietsers. Tijdens deze cursus kun je jouw kennis over verkeersregels voor fietsers opfrissen, met een extra nadruk op e-bikegebruik. Ook gaat de cursus dieper in op de veiligheid van een e-bike, zowel in het verkeer als in het dagelijks gebruik. Test hier je kennis.

Kwaliteit van Shimano en veiligheid

Het merk Shimano onderscheidt zich doordat het schakelsystemen, remsystemen en complete aandrijfsystemen in samenhang met elkaar ontwikkelt. Hierdoor heb je altijd optimale controle over je Stella e-bike, wel zo veilig! Ook zorgen deze Shimano onderdelen voor een zeer prettige en natuurlijke rijbeleving.

Accu tips

Laad de accu op bij kamertemperatuur (tussen 10 en 30).

Gebruik altijd de bijgeleverde accu-oplader.

Bewaar de accu in een droge ruimte, het liefst op kamertemperatuur.

Laat de accu niet langer dan 24 uur aan de oplader.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe