Veilig Verkeer Nederland - Gratis accessoires t.w.v. €100,-!

Veilig Verkeer Nederland - Gratis accessoires t.w.v. €100,-!

Samen met Veilig Verkeer Nederland zijn wij een mooie samenwerking gestart! Bij aankoop van een Stella e-bike ontvang je nu gratis accessoires t.w.v. €100,-!*

Speciale korting voor leden van VVN

Alle leden van VVN kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding! Bij aankoop van een Stella e-bike ontvang je nu gratis accessoires t.w.v. €100,-! Denk bijvoorbeeld aan: stijlvolle fietstassen, een fietsmand, een kinderzitje, een opvouwbare fietsendrager en nog vele andere accessoires.

Download de gratis e-bike brochure

Benieuwd naar alle Stella e-bikes? Download dan nu de gratis e-bike brochure! Voor een gratis proefrit ben je van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. We kunnen uiteraard ook gewoon bij jou aan huis komen!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Alleen geldig op de adviesprijs en op alle 2017-2019 Hybrid+ modellen. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Keuze uit meerdere accessoires tot een maximum bedrag van €100,-. Bij overschrijding van het totaalbedrag van €100,- zijn de accessoires leverbaar tegen bijbetaling. Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Actie geldig t/m 26-10-2019.