We zien dat je een verouderde browser gebruikt!

Hierdoor kan het zijn dat de weergave niet helemaal optimaal is. Wil je een optimale ervaring, download dan een moderne browser zoals bijvoorbeeld: Google Chrome, Microsoft Edge , Safari, of Firefox.

Menu
Fiets je vakantie tegemoet op een Stella Cosmo

Fiets je vakantie tegemoet op een Stella Cosmo

Fiets de vakantie in eigen land tegemoet op je nieuwe Stella e-bike! Blijf bewegen en gebruik je gezonde verstand en houd één fietslengte afstand.

Diverse modellen uit voorraad leverbaar

Fiets je vakantie tegemoet op een extra scherp geprijsde Stella e-bike! We snappen dat je snel gebruik wil maken van jouw nieuwe e-bike en daarom zijn diverse modellen direct uit voorraad leverbaar! Download de gratis brochure en profiteer direct!

Maak een proefrit, maar wel met 1,5 meter afstand

Stella volgt het nieuws over het COVID-19 virus nauwlettend. De veiligheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Wij hebben daarom al extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen in onze E-bike Testcenters en voor onze bezorgers en monteurs op de weg. Belangrijk: houd te allen tijde 1,5 meter afstand. Voor jouw en onze veiligheid.

Voor alle vragen omtrent het Coronavirus kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.

200408-Proefrit-BLOK-Private-Shopping.jpg

Plan een proefrit in een E-bike Testcenter

Je bent van harte welkom om alle Stella e-bikes te testen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. Kies jouw vestiging en plan direct jouw proefrit!
 
Plan een proefrit in een E-bike Testcenter

200408-Proefrit-BLOK-Proefrit-aan-huis.jpg

Plan jouw proefrit aan huis

Je hoeft de deur niet uit voor het maken van een proefrit, want wij komen gewoon naar jou! Plan direct jouw proefrit aan huis!
 
 
200408-Proefrit-BUTTON-Proefrit.png

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met Shimano Nexus 8 naaf. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden.3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.