Stella E-bike Outlet

Stella E-bike Outlet

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze outlet jong gebruikte en demonstratie e-bikes aan voor een super voordelige prijs. In onze E-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk.

 

Stella outlet e-bikes

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar onze e-bike outlet.

 

E-bike Outlet Testcenters

Bekijk en probeer de scherpgeprijsde Stella Outlet modellen uit in één van onze Stella E-bike Outlet Testcenters.

E-bike Outlet Testcenter Roermond

E-bike Outlet Testcenter Roermond

Kapellerlaan 239
 
Bezoek E-bike Outlet Testcenter Roermond

E-bike Outlet Testcenter Tiel

E-bike Outlet Testcenter Tiel

Stationsweg 15
 
Bezoek E-bike Outlet Testcenter Tiel

E-bike Outlet Testcenter Tiel

E-bike Outlet Testcenter Naarden

Lambertus Hortensiuslaan 16
 
Bezoek E-bike Outlet Testcenter Naarden

1 Alleen geldig op outlet e-bikes, zolang de voorraad strekt. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. 4 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. 5Geldt alleen op outlet e-bikes, zolang de voorraad strekt.