E-bike Lockdownkorting

E-bike Lockdownkorting

Blijf actief en vitaal, vooral in deze tijd. Het overheidsadvies is zelfs dat we een rondje moeten fietsen! Onze meest verkochte e-bikes zijn daarom superscherp geprijsd! Profiteer tijdelijk van LOCKDOWNKORTING tot 40% 1 op een gloednieuwe Stella e-bike. Eerst een testrondje maken? Geen probleem, maak nu een gratis proefrit aan huis!

Tot 40% lockdownkorting, tijdelijke extra scherpe aanbieding!1

Je profiteert nu tijdelijk van lockdownkorting tot 40% op alle geselecteerde e-bikes. Maar wees er snel bij want onze extra scherp geprijsde e-bikes gaan heel hard! En jouw e-bike wordt snel geleverd zodat je lekker kunt genieten van de mooiste fietstochten op jouw nieuwe Stella!

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit aan huis!

Benieuwd naar onze lockdownkorting en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit aan huis maken? Geen probleem! Je kunt veilig en in jouw eigen omgeving een proefrit maken, want wij komen gewoon naar jou toe. Met precies de juiste e-bikes. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs, bezorgers en monteurs op de weg. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Voor alle vragen omtrent het Coronavirus kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.

 

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1 Alleen geldig op geselecteerde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie. Deze actie is geldig t/m 19-01-2021.