E-bike subsidie voor werknemers Utrecht en Amersfoort

E-bike subsidie voor werknemers Utrecht en Amersfoort

Werknemers in de regio Utrecht en Amersfoort worden aangemoedigd om vaker de fiets naar het werk te nemen in plaats van de auto. Lokale overheden, gecombineerd in de samenwerking Goedopweg, willen hiermee gezonde en snelle vormen van mobiliteit stimuleren en de regio Amersfoort en Utrecht bereikbaar houden.

Om werknemers kennis te laten maken met alternatieven voor de auto en de voordelen van een e-bike organiseert Goedopweg de actie ‘Ik wil een e-bike’. Werknemers van bij U15 aangesloten bedrijven die gevestigd zijn in Utrecht of Amersfoort, kunnen via de actie €175 van het aankoopbedrag van een e-bike terugkrijgen.

Het doel van de regeling is het stimuleren van werknemers in de regio Utrecht om over te stappen van de auto naar de e-bike. Werknemers, die nu voornamelijk de auto gebruiken om naar het werk te reizen, kunnen als stimulans om hun reisgedrag te veranderen een aanvraag voor subsidie doen om een bedrag van €175 terug te ontvangen bij de aanschaf van een e-bike.

Wanneer kom je in aanmerking voor subsidie op een e-bike?

  • Je werkt in Utrecht, Amersfoort, Leusden en/of bij een bedrijf dat is aangesloten bij de U15
  • Je reist voornamelijk met de auto naar je werk
  • Je woont maximaal 35 km van je werk
  • Je hebt nog geen e-bike
  • Je koopt jouw e-bike in de periode van 5 september tot en met 31 december 2017

Het aantal deelnemers aan de e-bike subsidieregeling is gelimiteerd. Het aantal deelnemers dat nog een beroep kan doen op deze aanschafregeling en de subsidievoorwaarden zijn te zien op de website ikwileenebike.nl.

Geïnteresseerd in het aanschaffen van een e-bike met subsidie?

Stella stimuleert alternatieve vormen van woon-werk verkeer. Daarom geeft Stella deelnemers aan de actie ‘Ik wil een e-bike’ een extra voordeel van €275,-* in de vorm van €150,- e-bikevoordeel en €125,- aan fietsaccessoires. Dit in combinatie met de €175,- subsidie komt neer op een totaal voordeel van maar liefst €450,-!

Werknemers in de regio Utrecht en Amersfoort kunnen in het E-bike Testcenter in Veenendaal alle gesubsidieerde e-bikes gratis uitproberen. In het E-bike Testcenter staan adviseurs klaar voor vragen over de subsidieregeling, de Stella e-bikes en geven advies op maat.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

* Vraag de Stella e-bike adviseur naar de voorwaarden. Actie geldig t/m 31-12-2017.