De massa vermijden, maar wel goed voorbereiden!

De massa vermijden, maar wel goed voorbereiden!

Ook na deze roerige tijden is het belangrijk om vitaal te blijven. Door te fietsen bouw je lichamelijke weerstand op. Blijf bewegen! Wees alvast goed voorbereid op mooie fietsmomenten en maak tijdelijk gebruik van extra hoge kortingen op de meest verkochte e-bike modellen van 2020.

Profiteer van extra hoge kortingen!

Om je alvast goed voor te bereiden op het nieuwe fietsseizoen, profiteer je nu bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike van extra hoge kortingen! En jouw nieuwe e-bike wordt volgende week 100% rijklaar en gratis bij jou thuisbezorgd!

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij helpen graag!

We helpen je graag bij de aankoop van je nieuwe e-bike. Plan een gratis proefrit aan huis en test onze e-bikes veilig in jouw eigen omgeving. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters, maar we hanteren wel een aangepast winkelbeleid conform de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer je een persoonlijke afspraak maakt in één van onze E-bike Testcenters, zorgen wij ervoor dat je op dat moment alleen in onze winkel bent!

Download de gratis brochure en profiteer direct

Benieuwd naar alle Stella e-bikes? Download direct de gratis brochure en profiteer direct van extra hoge kortingen!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Prijzen gelden gedurende looptijd van de actie . Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.