Fiets onbezorgd en opgeladen!

Fiets onbezorgd en opgeladen!

Ontspan met een e-bike van Stella. Met een elektrische fiets haal je meer uit je dag, kom je zonder stres aan op je werk en blijf je fit. Stella maakt met veel liefde en vakmanschap elke e-bike voor jou op maat, zodat jij weer extra energie krijgt!

E-bikes al v.a. €999,-!

Je rijdt al onbezorgd een Stella e-bike vanaf €999,-. Maak een persoonlijke afspraak bij één van de Stella E-bike Testcenters voor een proefrit of probeer een e-bike gratis thuis in je eigen omgeving. Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis, want wij komen gewoon bij je langs voor een unieke servicebeurt op locatie. Met Stella fiets jij geheel onbezorgd en opgeladen.

Download de gratis e-bike brochure

Benieuwd naar onze e-bike modellen? Vraag snel de gratis brochure aan en profiteer direct!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Prijzen gelden gedurende looptijd van de actie . Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.