E-bike Eindejaarsleegverkoop

E-bike Eindejaarsleegverkoop

Het einde van het jaar komt in zicht en dus is het tijd voor de grote E-bike Eindejaarsleegverkoop bij Stella! Gun jezelf (of iemand anders) deze feestdagen een Stella e-bike!

Tot €1.263,50 korting!1

Alles moet weg tijdens de E-bike Eindejaarsleegverkoop bij Stella! Je ontvangt tot €1.263,50 korting op alle geselecteerde e-bikes en onze accessoires zijn extra scherp geprijsd! Maar wees er snel bij want op = op! En jouw e-bike wordt snel geleverd zodat je dit jaar nog kunt genieten van jouw nieuwe Stella!

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit aan huis!

Benieuwd naar onze eindejaarsleegverkoop en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit aan huis maken? Geen probleem! Je kunt veilig en in jouw eigen omgeving een proefrit maken, want wij komen gewoon naar jou toe. Met precies de juiste e-bikes. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs, bezorgers en monteurs op de weg. Hierdoor kun jij in jouw eigen omgeving veilig een gratis proefrit maken. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM. Toch liever thuisblijven? Bekijk dan al onze e-bikes in de webshop!

Voor alle vragen omtrent het Coronavirus kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.

201109-Outlet-brochure.jpg

 

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1 Alleen geldig op geselecteerde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie. Deze actie is geldig t/m 03-01-2021.