Nu of Nooit deals

Ben jij binnenkort klaar voor het voorjaar? Wij pakken uit met een onweerstaanbare actie! Bij aankoop van een nieuwe e-bike ontvang je nu maar liefst €200,- aan accessoires cadeau. Ga naar een van onze winkels of gebruik de kortingscode ACC-200 bij het afrekenen. Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook onze 'Nu of Nooit' deals. Ontdek de e-bikes met prijzen die je niet kunt weerstaan, met kortingen die oplopen tot wel €775,-.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en upgrade niet alleen je fiets, maar ook je fietservaring met fijne accessoires zonder extra kosten. Ontdek onze acties in een van de Stella fietsenwinkels of bekijk ze online.

Nu of Nooit deals

240213 - Nuofnooit_Brochure-desktop-1080x1080
240213 - Nuofnooit_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis

1Actie is geldig van 12 februari t/m 5 maart 2024. Niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe e-bike, zolang de voorraad strekt. Bij besteding van €200,- aan accessoires krijgt u €200,- korting. Gebruik in de webshop tijdens het afrekening de kortingscode ACC-200. Wanneer je een e-bike en minimaal €200,- aan accessoires in de winkelwagen hebt, wordt de kortingscode geactiveerd. Niet inwisselbaar voor geld of korting op e-bikes. Ook je oude fiets inruilen? Vraag nu jouw inruilvoordeel aan en check alle voorwaarden op www.stella.nl/inruil. Inruilen is alleen mogelijk wanneer de fiets compleet is met sleutels en eventuele accu (in geval van een e-bike). Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.