210614-Vakcollege-Hero-2880x1120
210614-Vakcollege-Hero-750x860

Gilde Vakcollege Techniek

 Exclusief aanbod voor eerstejaars leerlingen

Een flink stuk fietsen naar school? Geen probleem, met onze elektrische Stella-schoolbike heb je geen last van tegenwind, ben je snel op school en nóg sneller weer thuis! Niet chill? Juist wel! Hoe sneller je klaar bent met school, hoe meer tijd je over hebt voor games, sport, vrienden en familie. 

De Stella-schoolbike is een hip model met een stevig transportrek, waarop je optioneel een leuke fietsmand kunt plaatsen. Handig voor je rugzak! Ook is deze e-bike voorzien van de allernieuwste technologie, zoals krachtige hydraulische schijfremmen en dagrijverlichting. Zo kom je altijd veilig op de plaats van bestemming aan. Op een Stella-schoolbike wordt naar school fietsen echt leuk. 

Vanaf nu kunnen alle eerstejaars leerlingen van het het Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem héél voordelig een Stella-schoolbike aanschaffen. Een robuuste stoere e-bike van Stella Fietsen waarmee je gezien wilt worden, dus maak gauw gebruik van deze toffe actie!

210614-Vakcollege-Voordelen-Afbeelding-880x920
211101-Vakcollege-korting-2e3ekolom-1120x600

 

Tel uit je winst

 
Hier heb je geen rekenmachine voor nodig

Een scooter, bus- of treinabonnement? Bespaar dan super makkelijk geld en kies voor een e-bike! Terwijl je ov-kaart elk jaar geld blijft kosten, ben je met de aanschaf van een e-bike in één keer klaar!

Betaalmogelijkheden

Maak voor de financiering van de schoolbike gebruik van betaalgemak/kopen op afbetaling. Je betaalt per maand een bedrag en na vier jaar is de e-bike jouw eigendom! Klik hier voor meer info.

210614-Vakcollege-Afbetaling_links-2e3ekolom-1120x600
210614-Vakcollege-Afbetaling_rechts-2e3ekolom-1120x600

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je gebruikmaken van de exclusieve aanbieding voor Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem? Vul dan het formulier in en print de e-mail die je hierna krijgt uit. Deze geprinte mail neem je mee naar één van onze E-bike Testcenters of laat je zien bij een proefrit aan huis. Voor een gratis proefrit ben je van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters!

Wil je een gratis proefrit inplannen?

1Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Vraag de Stella medewerkers naar de voorwaarden.

2Vervroegd extra aflossen kan altijd en is in bijna alle gevallen boetevrij. U zit niet vast aan de looptijd en kosten die op uw overeenkomst staan. Want hoe sneller u het geleende bedrag weer terug betaald, hoe voordeliger u uit bent!  Indien u naast het afgesproken maandbedrag extra geld wilt overmaken dan doet u dat met dezelfde bank en betaal gegevens. Met deze extra betaling verkort u de looptijd en de periode waarover de bank rente kan rekenen. Het te betalen maandbedrag blijft wel gelijk.