Veilig voorop

Op een e-bike fiets je doorgaans sneller dan op een analoge fiets, daarom zit een e-bike nét iets anders in elkaar. Om veilig op pad te kunnen zijn onze e-bikes robuust ontworpen en uitgerust met de beste onderdelen van kwaliteitsmerken. Ook zijn steeds meer van onze e-bikes uitgerust met het innovatie Daytime Running Light zodat je nóg beter zichtbaar bent.

Daytime Running Light

Het Daytime Running Light stemt zich automatisch af op het omgevingslicht. Overdag schijnt het Daytime Running Light fel, zodat je goed opvalt onder mede weggebruikers. Als het donker wordt, dimt de Daytime Running Light om verblinding te voorkomen en gaat de koplamp vanzelf feller schijnen. Hierdoor heb je goed overzicht op donkere wegen en ben je goed zichtbaar voor het overige verkeer. De verkeersveiligheid voor de berijder van een Stella e-bike wordt hiermee extreem verhoogd!

E-bike opfriscursus

Veiligheid is voor jou als e-bikegebruiker erg belangrijk. Daarom promoten wij in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) de opfriscursus voor fietsers. Tijdens deze cursus kun je jouw kennis over verkeersregels voor fietsers opfrissen, met een extra nadruk op e-bikegebruik. Ook gaat de cursus dieper in op de veiligheid van een e-bike, zowel in het verkeer als in het dagelijks gebruik.

Bewezen kwaliteit en comfort

Maar liefst twee prestigieuze prijzen voor onze Stella Morena, wat zijn we trots en blij! Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021. Ook het grote publiek heeft de Stella Morena omarmd in de AD Fietstest. Met als bekroning de titel Best Getest in de categorie ‘beste stadsfiets’. En dan ook nog ontwikkeld vanuit puur vakmanschap in eigen huis!

Accu tips

  1. Laad de accu op bij kamertemperatuur (tussen 10℃ en 30℃).
  2. Gebruik altijd de bijgeleverde accu-oplader.
  3. Bewaar de accu in een droge ruimte, het liefst op kamertemperatuur.
  4. Laat de accu niet langer dan 24 uur aan de oplader.