211022-Plus-ActieHero-2880x1120
211022-Plus-ActieHero-750x860

Plus Magazine - Livorno Premium MDB SI

Deze comfortabele e-bike is volledig in eigen huis ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met vele versnellingen, slimme innovaties en een verfijnde afwerking. Vooral uniek is de Bosch Powerpack, semi-geïntegreerd in het frame, wat een positief effect op het rijgedrag heeft door het lage zwaartepunt. En ook de hydraulische schijfremmen en de krachtige Bosch Active Line Plus-middenmotor zorgen voor nog meer rijplezier. Zelf ervaren? Bezoek gauw een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en maak vrijblijvend een proefrit!

Profiteer van inruilvoordeel tot €500,- 1

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang tot €500,- inruilvoordeel1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis. Zo kun je onze e-bikes gratis thuis in je eigen omgeving uitproberen en komen wij gewoon bij je langs voor een servicebeurt op locatie.

Benieuwd naar ons gehele assortiment? Download de gratis brochure!

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

Speciaal ontworpen voor de ultieme fietsliefhebber

Stella introduceert de Livorno Premium MDB SI, een e-bike die ieders verwachtingen overstijgt. Ontwikkeld in onze eigen Stella-fabriek, waardoor wij direct de wensen van onze klanten hebben toegepast. Deze feedback is voor ons waardevol, want daardoor haal jij straks veel meer uit je dag met een e-bike van Stella. Zo zorgen het lichte gewicht, het robuuste frame, de vele versnellingen en alle slimme innovaties dat dit een eersteklas fiets is. Eén waarop je gezien wilt worden.

  • Krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (250W, 50Nm)
  • Bosch PowerPack-accu met een actieradius tot 155 km, voor een zorgeloze fietsrit
  • Accu half geïntegreerd in het frame (uitneembaar), voor betere gewichtsverdeling
NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie. Actie loopt t/m 20 november 2021.