210520-BE-Morena-Sfeer-Campagne-ActieHero-2880x1120
210520-BE-Morena-Sfeer-Campagne-ActieHero-750x860

Grote E-bike Inruildagen

Stap op de e-bike en geniet van de mooiste fietstochten! Alleen tijdens de Grote E-bike Inruildagen bij Stella ontvang je tot €600 inruilkorting1 bij aankoop van een nieuwe e-bike! Ongeacht welk merk, een elektrische of niet-elektrische fiets, je kunt alles bij ons inruilen! Bezoek snel een E-bike Testcenter en je ontvangt een gratis goodiebag!

Profiteer van inruilkorting tot €600,-1

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang tot €600 inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis. Zo kun je onze e-bikes gratis thuis in je eigen omgeving uitproberen en komen wij gewoon bij je langs voor een servicebeurt op locatie.

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en laat jouw huidige fiets direct taxeren!

Download de gratis brochure of maak gratis proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Dat kan bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt! En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag!

210511-BE-StellaBrochure-Flow-1300x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in België. Service alleen op afspraak. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie. 4  Geldig bij aankoop van een e-bike in één van de Stella E-bike Testcenters. Op=op.