Speciaal voor jou deze week: extra korting!

Verzekerd zijn van de beste e-bikedeal? 

Zin in een zomerse fietsrit? Mooi! Profiteer van spectaculaire korting op onze voorraadmodellen en je bent verzekerd van de állerbeste e-bikedeals. Ontvang nu tot maar liefst €600,- e-bikekorting1 op alle geselecteerde e-bikes, zoals onze Livorno Superior MDS, de meest comfortabele fiets met lage instap, krachtige Shimano-middenmotor en geavanceerde dagrijverlichting. Ruil vandaag je (elektrische) fiets nog in bij aanschaf van een nieuwe e-bike!2 

Wij geven dolgraag advies, dus kom gauw langs in één van onze winkels, óf maak een afspraak aan huis. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Fijn om te weten: onze e-bikes zijn ruim op voorraad3, dus je kunt volgende week al genieten van jouw droommodel!

Nu verzekerd zijn van de állerbeste e-bikedeal? Doen we!

Laat jouw huidige elektrische fiets taxeren in één van onze E-bike Testcenters! 

De beste ervaring op een e-bike? 🌞

Met de zomer in je bol heb je vast nóg meer zin om op pad te gaan. Genieten van een tocht op je elektrische fiets, lekker de buitenlucht in; wij gunnen iedereen zo'n beleving. Ontdek nu de wereld van Stella, dé e-bikespecialist met de beste elektrische fietsen tegen eerlijke en betaalbare prijzen, gemaakt met veel liefde en vakmanschap. En wist je dat wij onze (awardwinnende) elektrische fietsen stuk voor stuk ontwikkelen in onze eigen e-bikefabriek? Fietsen die ontstaan vanuit de wensen en behoeften van de consument; jouw feedback is waardevol voor ons. Fietsen moet voor iedereen toegankelijk zijn, dát is het allerbelangrijkste!

De beste ervaring op een e-bike? Doen we! Kom langs in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel voor een gratis proefrit. Onze fantastische e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

Proefrit bij jou thuis of in de winkel

Een e-bike testen op je gemak? Bij Stella hebben we groot assortiment elektrische fietsen in alle geuren en kleuren, die je in de winkel óf in jouw straat kunt testen. Onze e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

MicrosoftTeams-image (15)

Altijd service op locatie of bij jou thuis

Uniek én makkelijk! Bij Stella word jij als klant volledig ontzorgd. Of het nu gaat om het testen, de levering of de service van jouw e-bike; onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar in ons Stella E-bike Testcenter, óf ze komen bij jou aan huis.

21210617-Waarom-Stella-DE-service-aan-huis-Afbeelding-880x920
220730-Verzeker jezelf Livorno_CTA_Brochure-desktop-1080x1080
220730-Verzeker jezelf Livorno_CTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Liever eerst op ontdekkingstocht in onze gratis e-bikebrochure? Mag ook! Check onze actuele (actie)prijzen, de nieuwste collectie, scherpe deals en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Nu al 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella, Livorno Superior MDS met €600,- actiekorting en inruil, of één van onze andere actiemodellen. Acties zijn alleen geldig t/m 13 augustus 2022. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Tot €300,- inruil op een A-merk e-bike van 1-3 jaar oud. Laat je fiets taxeren in een Stella Testcenter. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella-fabriek gedurende looptijd van de actie. 4Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 5GPS-protectie is een onderdeel van ons Zorgeloos Fietsen-pakket. Vraag jouw e-bikeadviseur naar de mogelijkheden.