230912_850euro_Versie3_HomepageHero-880x1120
Naamloos-2

Superscherpe deals!

Lekker genieten van een heerlijke fietsrit? Dat kan! Profiteer nu van spectaculaire korting tot € 850,- op geselecteerde e-bikes1.  Kom gauw langs in een van onze winkels of bekijk de superscherpe deals online.  

Koop nu de Vicenza Superior FDST Red Gloss en ontvang € 800,- korting. Ben je op zoek naar een handige stadsfiets? Dan is de Morena Premium MDB SI met € 700,- korting echt iets voor jou! Laat je huidige (elektrische) fiets taxeren in een van onze fietsenwinkels of vul het inruilformulier in en profiteer zo ook nog eens van inruilkorting!

Nu tot € 850,- korting, check onze fietsen

Proefrit bij jou thuis of in de winkel

Een e-bike testen op je gemak? Bij Stella hebben we groot assortiment elektrische fietsen in alle geuren en kleuren, die je in de winkel óf in jouw straat kunt testen. Onze e-bikeadviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt.

MicrosoftTeams-image (15)
230703_Zomer_Brochure-desktop-1080x1080
230703_ZomerCTA_Brochure-mobile-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Liever eerst op ontdekkingstocht in onze gratis e-bikebrochure? Mag ook! Check onze actuele (actie)prijzen, de nieuwste collectie, scherpe deals en nog veel meer leuks. Je hebt 'm zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Nu al 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Deze actie geldt alleen op een van onze geselecteerde modellen (Vicenza Superior FDST, Morena Superior MDB, Morena Premium MDB SI en de Vicenza Superior MDB). Voor deze actie is het mogelijk om gebruik te maken van de inruilkorting. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Actie is geldig vanaf 18 september t/m 1 oktober 2023 en alleen in een van onze Stella-winkels en op Stella.nl. Getoonde prijzen zijn met de standaard accu. Niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.