Mijn fiets heeft schade. Wat moet ik doen?

Niets is vervelender dan schade aan je e-bike. Vaak is schade prima te herstellen. Op deze pagina leggen we uit wat je kunt doen om schade te laten repareren. Vul altijd eerst het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Je hebt schade aan je e-bike en bent niet via Stella verzekerd

Een schade onder €500,- kunnen wij aan huis repareren. Dit betaal je direct bij de monteur. Mocht je via een andere verzekeringsmaatschappij verzekerd zijn, kan je dit achteraf indienen.

Bij een geschatte schade boven de €500,- gaat je e-bike mee naar de fabriek in Nunspeet. Hier wordt een schaderapport opgemaakt die je per e-mail ontvangt. Zodra de betaling voldaan is (door jou of door jouw eigen verzekeringsmaatschappij) wordt de schade gerepareerd. De reparatie wordt door ons met de grootste zorg verwerkt. We retourneren je e-bike weer in goede staat bij jou thuis. Hiervoor maakt onze planning een afspraak met je.

Je hebt schade aan je e-bike en bent wel via Stella verzekerd

Een schade onder €500,- kunnen wij aan huis repareren. Je betaalt hierbij alleen het eigen risico van €25,-. Wij dienen dit achteraf voor je in bij de verzekeringsmaatschappij.

Bij een geschatte schade boven de €500,- gaat je e-bike mee naar de fabriek in Nunspeet. Je betaalt bij de monteur die jouw e-bike komt ophalen alleen het eigen risico van €25,-. Vervolgens wordt er een schaderapport opgemaakt die wij voor jou indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Zodra de verzekeringsmaatschappij akkoord gaat repareren wij je e-bike. De reparatie wordt vanzelfsprekend met de grootste zorg verwerkt en we retourneren je e-bike weer in goede staat bij jou thuis. Hiervoor maakt onze planning een afspraak met je. 

Er is een tegenpartij bij de schade betrokken

Als er een tegenpartij bij de schade betrokken is, adviseren wij om altijd een Europees schadeformulier in te vullen of aangifte doen.

Poging tot diefstal en vandalisme

Is je e-bike beschadigd door poging tot diefstal of door vandalisme? Dan is het belangrijk om hiervan aangifte te doen. Dit is een vereiste van de verzekeringsmaatschappij. 

Lopende schadeclaim

Heb je vragen over een lopende schadeclaim? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor het beantwoorden van je vraag.