Mijn fiets is gestolen, wat nu?

Dit is natuurlijk erg vervelend en we snappen dat je daar niet op zit te wachten. Daarom hebben we het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om zo snel mogelijk alles te regelen. Volg de stappen hieronder en doe zo snel mogelijk aangifte.

Stappenplan bij diefstal van jouw e-bike

  1. Doe na het ontdekken van de diefstal binnen vijf dagen aangifte bij de politie. Je kunt online aangifte doen via: www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.
  2. Houd bij het doen van aangifte het aankoopbewijs van jouw e-bike bij de hand. Daar staan de kenmerken op van jouw e-bike die je nodig hebt bij het doen van aangifte.
  3. Breng ons daarna zo snel mogelijk op de hoogte van de diefstal. Dit kun je doen door contact op te nemen.
  4. Verder heb je twee originele fietssleutels nodig en een kopie van de verzekeringspolis.

Verzekerd via Kingpolis

Ben je verzekerd via Kingpolis? Volg dan de volgende stappen om alles compleet te maken. Stuur de twee originele fietssleutels, een kopie van het aankoopbewijs en een kopie van de aangifte naar Kingpolis. Verstuur de envelop met de originele fietssleutels, een kopie van het aankoopbewijs en een kopie van de aangifte aangetekend naar onderstaand adres.

Postadres:
King verzekeringen B.V.
Postbus 148, 8530 AC Lemmer

Verzekerd via Unigarant

Ben je verzekerd via Unigarant? Volg dan de volgende stappen om alles compleet te maken. Stuur de twee originele fietssleutels, een kopie van het aankoopbewijs en een kopie van de aangifte naar Stella. Verstuur de envelop met de originele fietssleutels, een kopie van het aankoopbewijs en een kopie van de aangifte aangetekend naar onderstaand adres.

Postadres:
Stella Fietsen BV.
Oosteinderweg 90
8072 PD Nunspeet

 

Na ontvangst van bovenstaande, ontvang je binnen tien werkdagen een reactie van ons.