Stella Copenhague verkozen tot beste e-bike van Europa

De Stella Copenhague is vandaag door Extra Energy e.V. als Europees Testwinnaar uitgeroepen. In de Extra Energy E-bike Test zijn 85 e-bikes van verschillende merken getest. De stadsfiets van het merk uit Nunspeet mag zich hiermee in Europa de nummer 1 noemen in de ‘Klassieke Klasse’, aldus Extra Energy, het Duitse onafhankelijke testinstituut.

De Stella Copenhague blinkt uit in zijn prijs-kwaliteit verhouding. Zowel in stadsverkeer als in heuvelachtig gebied, is deze fiets als beste uit de test gekomen. De award is vandaag aan Stella Fietsen uitgereikt tijdens de Taipei Cycle Show in Taiwan. De Stella Arturo Stepsmet middenmotor ontving in dezelfde Europese e-bike test het predicaat ‘erg goed’.

Prijswinnaar ontwikkeld met oog voor detail

Extra Energy, die sinds 1993 e-bikes test, onderwierp de Stella Copenhague aan een intensieve technische en ergonomische keuring tijdens de Extra Energy E-bike Test. Zo werden de accucapaciteit en de motorondersteuning uitvoerig onder de loep genomen. De Stella Copenhague is ontworpen voor dagelijks gebruik en zowel geschikt voor stadsverkeer als in heuvelachtig (natuur)gebied. De e-bike beschikt over geavanceerde details zoals een uitgebreid informatiedisplay en een ultralichte accu. De Stella Copenhague is uitgevoerd in de kleur Royal Brown en met een exclusief dessin op de spatborden is deze e-bike een echte eyecatcher binnen het fietssegment.

Over Stella

Stella Fietsen is zes jaar geleden in het Veluwse Nunspeet opgericht door de ondernemers Daan van Renselaar (29 jaar) en Wilco van de Kamp (29 jaar). In een fietsenschuur achter het ouderlijk huis is het idee voor Stella Fietsen ontstaan en tot ontwikkeling gekomen. Het fietsenmerk heeft de afgelopen jaren de markt flink wakker geschud. De start-up ontwikkelt en assembleert haar elektrische fietsen in eigen beheer en door direct bij de consument aan huis te leveren, wordt een dealerschap overbodig. Deze aanpak blijkt succesvol. Inmiddels heeft de onderneming meer dan 200.000 e-bikes op de markt gebracht en zijn er 17 E-bike Testcenters geopend in Nederland en Duitsland. Stella biedt e-bikes aan vanaf EUR 999,- met unieke service aan huis.