Nieuwe Stella Morena

Wederom genomineerd voor E-bike van het Jaar

Nieuwe Stella Morena wederom genomineerd voor E-bike van het Jaar

Net als vorig jaar weet Stella zich ook dit jaar met de Morena te nomineren in de categorie E-bike van het Jaar. De Fiets Awards worden georganiseerd door RAI Vereniging met als doel de fietsindustrie te stimuleren tot productvernieuwing. Oogmerk is om nieuwe, innovatieve fietsen, accessoires en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht van het publiek te brengen. Voor de verkiezing heeft de jury 60 inzendingen uitvoerig aan de tand gevoeld.

De genomineerde e-bikes zijn door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld én in de praktijk getest. Uitgangspunt bij de jurering was het gebruiksdoel van de fiets, ofwel de mate van geschiktheid van de fiets voor de gebruikersdoelgroep. Om tot een goed eindoordeel te komen lette de jury op constructie en afwerking, uitrusting in standaarduitvoering, vormgeving en styling, oorspronkelijkheid en innovatie, veiligheid, rijgedrag/comfort, gebruikte materialen, prijs/kwaliteitverhouding en de x-factor van de fiets.

Bekijk de Morena

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

Stella Morena: De e-bike waarbij aan alles is gedacht

Deze sportieve e-bike is volledig in eigen huis ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Zo is de krachtige Bosch PowerTube-accu volledig geïntegreerd in het frame. Net als het stuur met geïntegreerde bekabeling wat zorgt voor een clean cockpit. De nieuwste generatie Bosch Performance Line CX-motor brengt zijn uitbundige krachten (85 Nm) over via een stijlvolle en onderhoudsvrije Gates CDX beltdrive op het achterwiel.

De volautomatische Enviolo Automatiq-naaf zorgt voor een automatische en traploze passende overbrenging voor ieder moment. De krachtige 400 Watt accu (upgrade tot 625 Watt mogelijk)  staat garant voor een stevige actieradius van 195 km*. De sprekende kleur, het sportieve stuur i.c.m het Kiox-kleurendisplay en de veilige dagrij-verlichting maken het plaatje compleet.

Nieuwe toepassingen:

  • Volledig nieuw en in eigen huis ontworpen Stella Dual-Shock Pro-voorvork voor een comfortabele rijervaring, zelfs op onverharde wegen
  • Clean cockpit door geavanceerde kabelintegratie in het stuur
  • TRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen voor een krachtige remervaring, comfortabele bediening met een professionele remgreep
  • Krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor (250 Watt) met dynamische 32-bits processor en ondersteuning van 85 Nm
  • Automatisch en traploos schakelen met de Enviolo Automatiq-versnellingsnaaf (geïntegreerd met Bosch)
  • Daytime Running Light voor verhoging van de zichtbaarheid en veiligheid
  • Solid Bright-achterlicht met innovatieve Lightbox Technology voor extra zichtbaarheid
  • Clean design fietsbel

Specificaties Stella Morena Premium MDB FI

MotorBosch Performance Line CX middenmotor (85 Nm)RemmenTRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen
SensortypeKrachtsensorWielmaat28 inch
Ondersteuningen4Gewicht29,5 kg incl. accu | 26,5 excl. accu
AccuBosch PowerTube 11 Ah, 400 Wh (upgrade mogelijk)ZadelSelle Royal Essenza
Actieradiustot 195km*KettingkastOpen kettingkast 
AandrijvingRiemaandrijving, Belt drive Gates CDX™BandenSchwalbe Energizer Plus, 50 mm, anti-lek, e-bikebanden
VersnellingenEnviolo Trekking AutomatischVoorvork Dubbele voorvork vering, Stella Trekking met kabelintegratie (eigen ontwikkeling)
Framehoogte48, 53 en 57 cmSlot AXA Block XXL
Max. snelheid25 km/hDisplayBosch Kiox, middendisplay in kleur, afneembaar
VerlichtingDaytime Running Light (Spanninga) + Stella voor-
en achterlicht (in huis ontwikkeld)
  

* Bron: Bosch E-bike Actieradius Calculator:www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator/