Union inruilen bij Stella Fietsen

Oude Union inruilen bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike

Ben je de trotse eigenaar van een Union en wil je overstappen op een Stella e-bike? Bij Stella Fietsen staan we voor je klaar! We bieden je de mogelijkheid om je Union in te ruilen voor een gloednieuwe Stella e-bike, ongeacht het modeljaar van je Union. Je krijgt een aantrekkelijk inruilbod, waardoor je nieuwe Stella e-bike nog betaalbaarder wordt!

Union inruilen in een fietsenwinkel

Het inruilen van je Union bij Stella is eenvoudig. Je kunt je Union naar een van onze fietsenwinkels brengen voor een taxatie. Onze vriendelijke medewerkers geven je direct een inruilprijs. En maak je geen zorgen, je hoeft je Union niet meteen achter te laten. Je kunt je Union blijven gebruiken tot je nieuwe Stella e-bike klaar is voor levering.

Union inruilen aan huis

Kies je liever voor een proefrit aan huis? Dan kan de Stella fietsspecialist je huidige Union taxeren. Je weet de inruilwaarde dan direct. En als je besluit een nieuwe Stella e-bike te kopen, nemen we je oude Union mee op het moment dat we je nieuwe e-bike bezorgen. Zo zit je tot het moment van aflevering niet zonder fiets!

E-bike Keuzehulp

Vind je het lastig om de juiste e-bike te kiezen? Met de E-bike Keuzehulp van Stella vind je snel de ideale e-bike die past bij jouw wensen. Vul 'm in, zodat we jou het beste advies kunnen geven!

Voordelen van het inruilen van een Union fiets

Het inruilen van je Union bij Stella Fietsen heeft vele voordelen:

  • Je krijgt direct voordeel op je nieuwe Stella e-bike.
  • Je hoeft geen tijd te steken in het zelf verkopen van je Union.
  • Je oude Union hoef je pas in te leveren wanneer wij je nieuwe Stella e-bike bij jou hebben afgeleverd.
  • Onze bezorgers nemen je oude Union voor je mee.
201125-Inruilen-Contentnaam-Afbeelding-880x920
NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis

*Niet i.c.m. lopende acties. Eén inruilfiets bij aankoop van één nieuwe e-bike. Het inruilen van fietsen is alleen mogelijk mits deze compleet zijn met accu, oplader en sleutels. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.