Vodafone Business legt basis voor internationale groei voor e-bikefabrikant Stella

Vodafone Business levert de komende drie jaar een compleet IT en communicatienetwerk, dat voorziet in de gehele bedrijfscommunicatie, aan e-bikefabrikant Stella. Het gaat hier om internetaansluitingen, mobiele en vaste telefoondiensten en het bedrijfsnetwerk voor al hun huidige en toekomstige locaties in binnen- en buitenland. Onderdeel van de samenwerking is, de nieuwe dienst, Vodafone Flex die schaalbare bedrijfsnetwerken in eigen beheer mogelijk maakt.

Stella, opgericht in 2010 en de snelst groeiende e-bike specialist, is klaar voor de volgende stap, marktleider worden in Europa. Het bedrijf wil dit bereiken door snel en makkelijk meer 'experience centers te kunnen openen. Dit houdt in dat Stella zich digitaal aan het klaarstomen is voor groei. Vodafone Business levert hiervoor de oplossingen die slim en flexibel werken mogelijk maken. Vooral het flexibel bedienbare bedrijfsnetwerk van Vodafone Flex vormt hiervoor de basis en maakt groei en samenwerken makkelijker. Denk hierbij aan buitenlandse locaties die eenvoudig op het bestaande nationale bedrijfsnetwerk zijn aan te sluiten.

Johan Makaske, woordvoerder bij Stella: "Stella heeft in Vodafone Business een partner gevonden die de groeiambities van Stella kan ondersteunen. In 2019 hebben we in Nederland een flink aantal e-bike centers geopend. In 2020 richten we ons met nieuwe vestigingen op Belgiƫ en Denemarken. Bij het uitrollen van nieuwe centers en/of het aanpassen van reeds bestaande, wil je gebruikmaken van beheersbare, state-of-the-art oplossingen. De Vodafone Business oplossingen sluiten naadloos aan bij de wensen van Stella, kortom worry-free growth."

"Wij helpen bedrijven in het waarmaken van hun ambities waarbij wij de nieuwste en toekomstbestendige technologie gebruiken. Denk hierbij aan manieren om slimmer te werken maar ook aan het kunnen meebewegen met de behoeften van je bedrijf. Vodafone Flex biedt schaalbaarheid en flexibiliteit en vormt hierdoor de basis voor de internationale groeiambities van Stella", aldus John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo.