Stella opent E-bike Testcenter in Breda

E-bikespecialist Stella opent per 1 april opnieuw een nieuw E-bike Testcenter, ditmaal in Breda vlakbij de A16. Het Nunspeetse fietsenmerk opent in een groot pand aan de Ettensebaan 23A, op korte afstand van de succesvolle meubelboulevard van Breda. ‘’Dit pand is zeer centraal gelegen en past precies bij ons’’, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Stella blijft maar uitbreiden en heeft inmiddels 19 fietsenwinkels in Nederland en Duitsland. Op 1 april opent Stella tevens een E-bike Testcenter in Badhoevedorp. Met een landelijke dekking aan E-bike Testcenters zit de fietsenfabrikant vrijwel altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit, maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, aldus Makaske.

Proefritten en e-bike service in Breda

Het nieuwe E-bike Testcenter in Breda biedt genoeg mogelijkheden. Met een oppervlakte van circa 420m2 heeft Stella ruimte genoeg voor een breed palet aan elektrische fietsen en met 24 parkeerplaatsen is er voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving kunnen klanten de Stella e-bikes uitgebreid testen. Bij Stella Breda kunnen klanten zowel terecht voor het maken van een proefrit, als voor de bekende Stella e-bikeservice.