201217-Badhoevedorp-Hero-2880x1120
201217-Badhoevedorp-Hero-750x860

Badhoevedorp

In ons E-bike Testcenter in Badhoevedorp ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Badhoevedorp
Pelikaanstraat 51B 1171 DG Badhoevedorp 020 - 237 1951
  • Geopend vanaf 10:00
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
Gesloten
Morgen
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-

Plan een persoonlijke winkelafspraak

Onze E-bike Testcenters zijn weer geopend! Je bent van harte welkom om een gratis proefrit te maken in ons E-bike Testcenter. Plan direct jouw persoonlijke winkelafspraak en je weet zeker dat er een e-bikeadviseur voor je klaarstaat om jou te helpen bij je keuze.

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

Stella e-bikeservice in Badhoevedorp

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Badhoevedorp ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen.

Kom langs bij Stella Badhoevedorp

In ons E-bike Testcenter in Badhoevedorp kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en kun je alle Stella e-bikes in het echt ervaren. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste e-bike advies. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie!

In ons E-bike Testcenter aan de Pelikaanstraat 51B kun je op alle Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

201217-Testcenter-Tom-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Badhoevedorp

Plan jouw route naar Stella Badhoevedorp