Stella opent E-bike Testcenter in Badhoevedorp

E-bikespecialist Stella opent per 1 april een nieuw E-bike Testcenter in Badhoevedorp. Het Nunspeetse fietsenmerk opent in een nieuwbouwpand aan de Pelikaanstraat 51B op de grens van Amsterdam en Schiphol. ‘’Dit pand is zeer centraal gelegen en past precies bij ons’’, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Stella blijft maar uitbreiden en heeft inmiddels 18 fietsenwinkels in Nederland en Duitsland. Met een landelijke dekking aan E-bike Testcenters zit de fietsenfabrikant vrijwel altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit, maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, zegt Makaske.

Proefritten en e-bike service in Badhoevedorp

In het nieuwe E-bike Testcenter in Badhoevedorp heeft Stella ruimte genoeg met circa 310 m2 en 15 parkeerplaatsen. In de omgeving kunnen klanten de Stella e-bikes rustig testen. In het nieuwe E-bike Testcenter kunnen klanten zowel terecht voor het maken van een proefrit, als voor e-bikeservice.