Spring in het zadel: 3 x fietsroutes die leuk zijn tijdens Pasen

Nog geen plannen met Pasen? Na je paasbrunch een mooie fietstocht maken op je e-bike is altijd een goed idee. Gelukkig is de temperatuur dit weekend aangenaam (lees: zonnig, niet te heet en géén regen), dus spring in het zadel en geniet van de leukste paasroutes die wij voor jou hebben verzameld.

Rondje Veluwe en meer - 46 km

Vroeger was de overgang van het oude naar het nieuwe land bij Harderwijk berucht. Verkeer moest vaak wachten voor passerende schepen. Dat probleem is nu opgelost: het verkeer gaat onder een aquaduct door. Het kan dus zomaar zijn dat er een schip boven je hoofd vaart! Tussen Nunspeet en Biddinghuizen vaart een fietspontje, waardoor je ook op het water kunt genieten van het Veluwemeer. Je kunt deze route ook combineren met de route tussen Nunspeet en Elburg. Maar dan mis je wel het uitzicht over het water vanaf het pontje... Klik hier voor meer info.

Fiets je paasbrunch bij elkaar

Pak de e-bike richting het Westland en ga langs bij verschillende stalletjes om je paasbrunch bij elkaar te fietsen. Je komt langs allerlei verschillende kraampjes en haalt daar lekkernijen op, zoals broodjes, beleg, zoetigheid en sapjes. Initiatiefnemer van 'Fietsen voor je Eten', Marja van der Ende, heeft zes verschillende fietsroutes door Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen en Delft/Delfgauw samengesteld. Klik hier voor meer info.

Lammetjesroute op Texel

Paastip: de lammetjesfietsroute op Texel, een fietstocht van 35 kilometer langs de meest schapenrijke gebieden van het eiland.  In het voorjaar worden de Texelse weiden namelijk bevolkt door duizenden lammetjes. Heb je geen e-bike? Of ben je op vakantie op Texel, maar heb je je fiets niet bij je? Geen probleem: Stella heeft twee verhuurlocaties op Texel

Maak je eigen fietsroute

Wil je liever zelf een mooie fietsroute samenstellen? Je kiest een streek uit waar je nog nooit bent geweest, in deze tijd het liefst een beetje afgelegen, en zoekt daar de mooiste fietspaden. Stella-fiets opladen, thermoskan koffie mee, broodjes smeren en gáán. Hoe? Dat lees je hier!