Betaalbare elektrische fiets kopen

Wil je een elektrische fiets aanschaffen en niet te veel betalen? Begrijpelijk! Met een klein budget van 1.000 euro kun je al een kwalitatief goede e-bike kopen. 

Voordelige elektrische dames- en herenfietsen

Bij Stella hebben we verschillende type e-bikes voor dames en heren. Ben jij een sportieve fietser of maak jij je kilometers uitsluitend in de stad? Voor elk type fietser hebben wij een kwalitatieve e-bike beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Benieuwd wat voor fietser jij bent? Bekijk onze e-bike aankoopwijzer.

Beste prijs-kwaliteitverhouding elektrische fiets

Als je kiest voor een budget elektrische fiets, moet je wellicht je verwachtingen enigszins bijstellen. Bedenk waarvoor jij je e-bike wilt gebruiken en wat je minder belangrijk vindt. Bij de wat meer voordelige elektrische fietsen zie je vaak dat ze zijn uitgerust met een voorwielmotor, de accu niet geïntegreerd is en de actieradius meestal aanzienlijk minder is dan bij modellen in een hoger prijssegment.

220823-Tweedehands-Nadelen-Afbeelding-880x920

Beste keuze: de Stella Livorno Premium MDB S

Dit jaar is de Stella Livorno Premium MDB SI de testwinnaar van de ANWB E-bike Test. De e-bike kreeg een 7,9 als cijfer en voldeed volgens de ANWB op vrijwel alle fronten.

220823-Tweedehands-Accu-Afbeelding-880x920

Prijzen van elektrische fietsen

Benieuwd welke e-bike past bij jouw budget en wat de verschillende prijsklassen zijn? Doen we! Hier staan namelijk al onze prijsranges op een rij:

220823-Tweedehands-Slijtage-Afbeelding-880x920

Goedkope e-bike kopen

Ben jij er uit welke e-bike bij jou past? Dan doen wij daar nog een stapje bovenop, want een voordelige prijs wil niet zeggen dat we minder service leveren. Zo leveren we onze voorraadmodellen al binnen 5 werkdagen en krijg je ook nog eens 5 jaar garantie op jouw e-bikes en 3 jaar op de accu. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van je goedkope e-bike.

220823-Tweedehands-Voordelen-Afbeelding-880x920

Elektrische fiets in de aanbieding

Pro-tip: houd onze actiepagina goed in de gaten en profiteer van onze scherp geprijsde e-bike-aanbiedingen. 

Header
Zoek een Stella-locatie in de buurt