Bied fietslease aan voor jouw medewerkers!

Elektrische fiets leasen voor werkgevers

Anno 2024 heeft gemiddeld 50% van de medewerkers binnen een bedrijf interesse in een e-bike van de zaak. Een fiets van de zaak is daarmee ook de meest gevraagd secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland. Door het aanbieden van een e-bike van de zaak wordt het ziekteverzuim met wel 25% verlaagd.

De voordelen voor werkgevers

Duurzame mobiliteit en gezondheid zijn steeds belangrijkere thema's binnen veel organisaties. Daarnaast is het uitdagend om nieuwe medewerkers aan te trekken en te behouden is in sommige sectoren uitdagend. Via Stella Fietslease introduceer je snel en gemakkelijk de e-bike van de zaak. Kostenneutraal voor de werkgever, fiscaal aantrekkelijk voor de werknemer én goed te combineren met een leaseauto. De leasefiets van de zaak is een eenvoudige manier om snel een aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde te bieden.

Let's ride!

Web 1920 – 3

Ik wil meer informatie

Wil je je werknemers een leasefiets aanbieden? Wij staan klaar om je te helpen met deskundig advies over het opzetten van een fietsregeling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Gebruik je zakelijke e-mailadres

Benieuwd naar onze fietsen?

Vraag een testevent aan op locatie om onze fietsen te ervaren.

_DSC3300