210329-Onderhoud-Hero-2880x1120
210329-Onderhoud-Hero-750x860

Jouw e-bike in topconditie

Maak direct een service-afspraak

Regelmatig onderhoud aan je e-bike is belangrijk voor langer fietsplezier. Het is altijd verstandig om jouw e-bike goed voor te bereiden op diverse weersomstandigheden. Voor je eigen veiligheid is het van groot belang om slijtage te voorkomen en je accu te laten checken. Bekijk hier op welke punten we jouw e-bike checken. Maak direct via onderstaand formulier een service-afspraak en wij bevestigen binnen 3 werkdagen de gemaakte afspraak per e-mail. Check hiervoor ook de ongewenste mail of spambox.

 Richtlijnen:

  • Vul jouw e-mailadres en adresgegevens in tijdens het invullen van onderstaand formulier (graag de gegevens die al bekend zijn bij Stella).
  • Wil je een service- of onderhoudsbeurt? Dan plannen we die over ongeveer 4 weken voor je in - tussen 09:30 en 13:00 uur. Zo houden we ruimte over voor spoedreparaties om je snel weer op weg te helpen.
  • Ben je op meer dagen beschikbaar? Geef dit dan aan onder 'Opmerking'.

Details service-afspraak
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
Klantgegevens
Klantgegevens

Eerste servicebeurt binnen drie maanden

Belangrijk om te weten is dat je zelf verantwoordelijk bent om eenmalig binnen de eerste drie maanden na aflevering van de e-bike én binnen vijfhonderd kilometer de eerste servicebeurt uit te laten voeren. Het is verstandig om dit op tijd in te plannen; de servicebeurt is namelijk verplicht voor behoud van de garantie. Tijdens deze eerste servicebeurt wordt de e-bike op 41 punten gecontroleerd, denk aan de werking van de remmen, de verschillende elektronica en het spannen van de ketting en spaken. Dit is een goede en noodzakelijke check, waardoor je veilig blijft fietsen en wij de topkwaliteit van de e-bike en verschillende onderdelen kunnen garanderen. De eerste servicebeurt binnen drie maanden én binnen vijfhonderd kilometer is gratis in alle Stella E-bike Servicecenters. 

Liever service aan huis? Dan komt de servicebus voor €35,- per e-bike bij jou langs om de eerste servicebeurt uit te voeren. Wij stellen het op prijs als je jouw huisdier(en) - hoe dol wij ook zijn op honden en katten - tijdelijk binnen kunt houden, zodat de monteur ongestoord zijn/haar werk kan doen. 

Lees hier de algemene voorwaarden die behoren bij de aanschaf van een elektrische fiets.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Om zo lang mogelijk van jouw e-bike te genieten, raden wij je aan om jaarlijks en bij iedere vijfduizend kilometer een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Jouw e-bike wordt tijdens deze onderhoudsbeurt volledig gecontroleerd. Je kunt hierbij denken aan het spannen van de ketting en spaken, alle bouten en moeren natrekken én het controleren van onder andere de bandenspanning, verlichting en elektronische componenten. Eventuele toekomstige schades ben jij op deze manier op tijd voor en de kwaliteit van jouw e-bike blijft zo beter gewaarborgd.

Voor een kleine investering van €59,95 voor de onderhoudsbeurt in een E-bike Servicecenter of €79,95 aan huis, kun jij er weer een jaar of vijfduizend kilometer veilig tegenaan! Bij service aan huis stellen wij het op prijs als je jouw huisdier(en) - hoe dol wij ook zijn op honden en katten - tijdelijk binnen kunt houden, zodat de monteur ongestoord zijn/haar werk kan doen. Bekijk hier op welke punten we jouw e-bike checken.

Reparaties en losse onderdelen

Het kan gebeuren dat er een onderdeel van de e-bike niet goed werkt of helaas kapot is gegaan. In dat geval kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een reparatie aan de e-bike. Wij raden aan om de schade direct te laten maken, in plaats van door te fietsen waardoor de problemen groeien. Op tijd een reparatie aanvragen bevordert ook de levensduur van jouw e-bike. Meestal zijn losse onderdelen op voorraad bij één van onze E-bike Servicecenters

Niet voor ieder probleem is het noodzakelijk om een E-bike Servicecenter te bezoeken of een servicemonteur aan huis langs te laten komen. Sommige kleine reparaties kun je misschien ook zelf uitvoeren, hiervoor maakten onze monteurs servicevideo’s die jou stap-voor-stap kunnen helpen.

Ook raden wij aan om een kijkje te nemen bij onze veelgestelde vragen. Wellicht kan het gemakkelijk opgelost worden!

Voordelige onderhoudspakketten

Wist je dat we ook voordelige onderhoudspakketten hebben? Kies bijvoorbeeld voor het voordelige onderhoudspakket voor de motor van je e-bike en krijg speciale korting! 

210930-Onderhoud-Onderhoudspakketten-Afbeelding-880x920