Koga inruilen bij Stella Fietsen

Oude Koga inruilen bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike

Ben je een trotse Koga-bezitter en wil je overstappen naar een Stella e-bike? Stella Fietsen maakt het mogelijk! Je kunt je huidige Koga inruilen voor een splinternieuwe Stella e-bike, ongeacht het modeljaar van je Koga. We bieden je een aantrekkelijke inruilwaarde, waardoor de aanschaf van een fonkelnieuwe Stella e-bike nog voordeliger wordt!

Koga inruilen in een fietsenwinkel

Het is een fluitje van een cent om je Koga in te ruilen bij Stella. Breng je Koga naar een van onze fietsenwinkels voor een evaluatie. Onze deskundige medewerkers kunnen je direct vertellen wat je Koga waard is. En het beste van alles is dat je je Koga niet meteen hoeft achter te laten. Je kunt je Koga blijven gebruiken tot je nieuwe Stella e-bike wordt bezorgd.

Koga inruilen aan huis

Kies je liever voor een proefrit aan huis? Dan kan de Stella fietsspecialist je huidige Koga taxeren. Je weet de inruilwaarde dan direct. En als je besluit een nieuwe Stella e-bike te kopen, nemen we je oude Koga mee op het moment dat we je nieuwe e-bike bezorgen. Zo zit je tot het moment van aflevering niet zonder fiets!

E-bike Keuzehulp

Vind je het lastig om de juiste e-bike te kiezen? Met de E-bike Keuzehulp van Stella vind je snel de ideale e-bike die past bij jouw wensen. Vul 'm in, zodat we jou het beste advies kunnen geven!

Voordelen van het inruilen van een Koga e-bike

Het inruilen van je Koga bij Stella Fietsen heeft vele voordelen:

  • Je krijgt direct voordeel op je nieuwe Stella e-bike.
  • Je hoeft geen tijd te steken in het zelf verkopen van je Koga.
  • Je oude Koga hoef je pas in te leveren wanneer wij je nieuwe Stella e-bike bij jou hebben afgeleverd.
  • Onze bezorgers nemen je oude Koga voor je mee.
201125-Inruilen-Contentnaam-Afbeelding-880x920
NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis

*Niet i.c.m. lopende acties. Eén inruilfiets bij aankoop van één nieuwe e-bike. Het inruilen van fietsen is alleen mogelijk mits deze compleet zijn met accu, oplader en sleutels. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.