Cowboy inruilen bij Stella Fietsen

Oude Cowboy inruilen bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike

Ben je in het bezit van een Cowboy en wil je overstappen op een Stella e-bike? Bij Stella Fietsen maken we dat mogelijk! Je kunt je Cowboy inruilen voor een gloednieuwe Stella e-bike, ongeacht het modeljaar van je Cowboy. We bieden je een aantrekkelijk inruilaanbod, waardoor je nieuwe Stella e-bike nog betaalbaarder wordt!

Cowboy inruilen in een fietsenwinkel

Het inruilen van je Cowboy bij Stella is een eenvoudig proces. Breng je Cowboy naar een van onze fietsenwinkels voor een taxatie. Onze deskundige medewerkers geven je direct een inruilprijs. En maak je geen zorgen, je hoeft je Cowboy niet meteen achter te laten. Je kunt je Cowboy blijven gebruiken tot je nieuwe Stella e-bike klaar is voor levering.

Cowboy inruilen aan huis

Kies je liever voor een proefrit aan huis? Dan kan de Stella fietsspecialist je huidige Cowboy taxeren. Je weet de inruilwaarde dan direct. En als je besluit een nieuwe Stella e-bike te kopen, nemen we je oude Cowboy mee op het moment dat we je nieuwe e-bike bezorgen. Zo zit je tot het moment van aflevering niet zonder fiets!

E-bike Keuzehulp

Vind je het lastig om de juiste e-bike te kiezen? Met de E-bike Keuzehulp van Stella vind je snel de ideale e-bike die past bij jouw wensen. Vul 'm in, zodat we jou het beste advies kunnen geven!

Voordelen van het inruilen van een Cowboy fiets

Het inruilen van je Cowboy bij Stella Fietsen heeft vele voordelen:

  • Je krijgt direct voordeel op je nieuwe Stella e-bike.
  • Je hoeft geen tijd te steken in het zelf verkopen van je Cowboy.
  • Je oude Cowboy hoef je pas in te leveren wanneer wij je nieuwe Stella e-bike bij jou hebben afgeleverd.
  • Onze bezorgers nemen je oude Cowboy voor je mee.
201125-Inruilen-Contentnaam-Afbeelding-880x920
NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis

*Niet i.c.m. lopende acties. Eén inruilfiets bij aankoop van één nieuwe e-bike. Het inruilen van fietsen is alleen mogelijk mits deze compleet zijn met accu, oplader en sleutels. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.