Schoolbikes

Een toffe school e-bike?

E-bikes zijn voor oude mensen? Echt niet! Met de toffe Stella schoolbikes ben je supersnel op school! Niet meer op de bus wachten, nooit meer met wind tegen fietsen en lekker snel weer thuis. Klinkt goed, toch?!

"Op de Veluwe wordt er veel gefietst, ook door de scholier. In ons E-bike Testcenter in Nunspeet komen regelmatig scholieren langs die op de Veluwe naar de middelbare school gaan, zoals: Nuborg College, Groevenbeek, Nassau Veluwe, RSG Levant, RSG Slingebos, Van der Cappellen en AERES. We merken dat scholieren die minimaal 10 kilometer van en naar school fietsen, veel plezier hebben van een e-bike!", vertelt E-bike Adviseur Dennis. 

Woon je op de Veluwe en fiets je (binnenkort) naar de middelbare school? Kom langs in ons E-bike Testcenter in Nunspeet en maak een gratis proefrit op de Stella Schoolbikes!

Stella Glow schoolbike

De Stella Glow is een hippe school e-bike waarmee je iedereen gemakkelijk voorbij fietst! Moet je ver fietsen naar school? Met een Stella schoolbike is dat niet erg meer! Je wordt geholpen door de krachtige voorwielmotor maar je blijft wel lekker in beweging. Daarnaast heb je geen rijbewijs nodig en mag je gewoon op het fietspad fietsen. Alleen maar voordelen dus! De Stella Glow is verkrijgbaar in Pearl White of in Turquoise, welke kies jij?

Probeer de Stella Glow gratis uit in ons E-bike Testcenter in Nunspeet!

School-E-bikes-Details-Glow.jpg

Stella Bro schoolbike

Op de Stella Bro wil je gezien worden. Een super snelle school e-bike waarop je iedereen voorbij fietst. Geen benzine of rijbewijs, op de Stella Bro kun je gewoon lekker fietsen! Ideaal voor als je ver naar school moet fietsen. Maar je blijft wel in beweging!

De Stella Bro uitproberen? Dat kan gratis in ons E-bike Testcenter in Nunspeet!

School-E-bikes-Details-Bro.jpg

Stella Dolce Transportfiets

Deze Stella Dolce is gemaakt om veel te gebruiken. Zie jij jezelf al fietsen door de stad? Al je spullen passen gemakkelijk in de grote mand en je fietst iedereen moeiteloos voorbij. 

De Stella Dolce uitproberen? Dat kan gratis in ons E-bike Testcenter in Nunspeet!

School-E-bikes-Details-Dolce.jpg

Stella Forte Transportfiets

De Stella Forte is een oer-hollandse transportfiets, maar dan elektrisch. Een transportrek kan eigenlijk niet missen op deze elektrische transportfiets. Je kunt er alle kanten mee op! Gebruik een stoere krat of een houten fietskrat en maak je e-bike compleet.

De Stella Dolce uitproberen? Dat kan gratis in ons E-bike Testcenter in Nunspeet!

School-E-bikes-Details-Forte.jpg

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe