Wessel van Keuk op twee derde van Tour op Stella e-bike voor KWF

Wessel van Keuk uit Rijswijk is voormalig tourfotograaf. Hij verloor de liefde van zijn leven aan de gevolgen van kanker. Als eerbetoon fietst hij op haar Stella e-bike de Tour de France. Daarnaast probeert Wessel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Tijdens de eerste 14 etappes heeft hij €4.200,- bij elkaar gefietst. Wil jij Wessel helpen om zijn doel te bereiken? Dat kan met een donatie op zijn actiepagina!

In actie tegen kanker

“Het parcours van de Tour ken ik op mijn duimpje maar dit jaar is de Tour extra bijzonder. Deze tour staat namelijk volledig in het teken van mijn vrouw Astrid. Op haar e-bike leg ik alle etappes af. Hiermee wil ik geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het is een zeer spannende en gedenkwaardige periode.”, vertelt Wessel van Keuk.

9e etappe met Marcel Kittel

Marcel Kittel, Duits wielrenner, won veertien etappes in de Ronde van Frankrijk. Dit jaar fietst hij niet mee met de Tour de France. Echter fietste hij samen met Wessel de 9e etappe! “Als fotograaf had ik niet direct contact met de wielrenners. Deze 9e etappe afleggen met Marcel was daarom extra bijzonder! En hij draagt ook een steentje bij. De groene trui die hij won tijdens de etappe in 2017 wordt geveild. De trui gaat naar de hoogste bieder en de opbrengst naar KWF!”, aldus Wessel.

Hoofdsponsor Stella Fietsen

“Wessel is de eerste persoon die de Tour de France fietst op een e-bike, en wel een Stella e-bike, fantastisch! Wessel wordt door Stella gesponsord. Tijdens de Tour gaat er €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag, rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding. Ook in alle E-bike Testcenters staan donatieboxen zodat bezoekers een donatie kunnen doen.”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Op de hoogte te blijven? Wessel volgen kan via de blog en dagelijkse vlogs.