Wessel van Keuk fietst de Tour op Stella e-bike voor KWF

Als eerbetoon aan zijn overleden vrouw fietst Wessel van Keuk uit Rijswijk de Tour de France. Hij fietst alle etappes op haar Stella e-bike, een dag voor het profpeloton uit. Tijdens het fietsen haalt Wessel geld op voor KWF Kankerbestrijding.

 “Ik was jarenlang tourfotograaf. Het parcours ken ik daarom op mijn duimpje. Dit jaar is de tour voor mij extra bijzonder. Deze tour staat volledig in het teken van mijn vrouw Astrid, die overleed aan de gevolgen van kanker. Op haar e-bike zal ik de etappes afleggen. Hiermee wil ik geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het wordt een zeer spannende en gedenkwaardige periode.”, vertelt Wessel van Keuk.

Stella steunt unieke actie

 “Wessel is de eerste persoon die de Tour de France gaat fietsen op een e-bike, en wel een Stella e-bike, fantastisch! Toen wij hoorden dat deze tour een eerbetoon is aan zijn overleden vrouw, wilden wij zeer graag een steentje bijdragen. Wessel wordt daarom door Stella gesponsord. Tijdens de Tour gaat er €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag, rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella. Ook in alle E-bike Testcenters staan donatieboxen zodat bezoekers ook een donatie kunnen doen.

1 van 20 etappes volbracht

De eerste etappe werd afgelegd op vrijdag 5 juli. Lees de blog en bekijk de dagelijkse vlogs van Wessel om op de hoogte te blijven van zijn etappes!