210106-Zwolle-Hero-2880x1120
210106-Zwolle-Hero-750x860

Zwolle

In ons E-bike Testcenter in Zwolle ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Met of zonder afspraak.

Stella Zwolle
Campherbeeklaan 20 8024 BW Zwolle 038 - 303 2662
  • Gesloten
Openingstijden Testcenter
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Tijdelijk gesloten

Onze E-bike Testcenters zijn tijdelijk gesloten. Daarom zijn proefritten en verkoop in onze E-bike Testcenters niet mogelijk. Wel bieden wij proefritten aan, gewoon bij jou thuis. Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in onze E-bike Servicecenters. 

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

Stella e-bikeservice in Zwolle

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Zwolle ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig.

Kom langs bij Stella Zwolle

In onze fietsenwinkel in Zwolle kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en kun je alle Stella e-bikes in het echt ervaren. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste e-bike advies. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie!

In ons E-bike Testcenter aan de Campherbeeklaan 20 kun je op alle Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

201217-Testcenter-Vincent-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Zwolle

Plan jouw route naar Stella Zwolle