Stella Fietsen sponsort Reddingsbrigade met snelle E-bike

Tijdens het WK Lifesaving in Noordwijk heeft Stella Fietsen een supersnelle en krachtige Fatbike t.w.v. € 3.700,- overhandigd aan de Reddingsbrigade. De Reddingsbrigade doet er dagelijks alles aan om de verdrinkingsdood te bestrijden en daar helpt de Fatbike van Stella Fietsen bij. Deze e-bike is een uitbreiding op het ‘wagenpark’ van de Reddingsbrigade.

Met 45 km/u over het strand

De Stella Fatbike is een echte high-end fiets. Deze e-bike heeft extra brede banden en een krachtige motor waardoor de lifeguards snel ter plaatse kunnen zijn. De e-bike behaalt eenvoudig een snelheid van 45 km per uur en heeft een zoutwaterbestendige motor. De brede banden zorgen ervoor dat je op deze Stella e-bike gemakkelijk door het mulle zand fietst.

De Stella Fatbike Challenge

Welk Reddingsstation de Fatbike daadwerkelijk mag inzetten hangt af van een challenge die tijdens het WK Lifesaving georganiseerd wordt. De verschillende Reddingsstations strijden om de E-bike. Welk station de meest originele slogan bedenkt, wint de Stella Fatbike. De winnaar wordt bepaald door het hoofdkantoor van de Reddingsbrigade. Het WK Lifesaving is dagelijks te bezoeken en wordt gehouden tot 18 september in Noordwijk.