Stella opent opnieuw twee E-bike Testcenters

E-bikespecialist Stella opent per 16 maart opnieuw twee nieuwe E-bike Testcenters, dit keer in Apeldoorn en ‘s-Hertogenbosch. “Zowel in Apeldoorn als ’s-Hertogenbosch liggen de Testcenters op een centrale plek in het winkelcentrum en er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen. Een ideale plek voor een Stella vestiging’’, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening

De nieuwe E-bike Testcenters gaan op 16 maart open, maar worden op 24 maart officieel geopend. Stella pakt uit, want op 24 maart wordt in beide filialen een gratis e-bike weggegeven. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 24 maart 14.00 uur in te leveren in de vestigingen in Apeldoorn en ‘s-Hertogenbosch. Rond 14.00 uur is er in beide filialen een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Netwerk aan E-bike Testcenters blijft maar groeien

Stella blijft maar groeien. Naast de E-bike Testcenters in Apeldoorn en ‘s-Hertogenbosch opende het e-bikemerk opende vorige maand al 14 E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 35 E-bike Testcenters. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, aldus Makaske.

Gratis Stella e-bikes testen

Bij de nieuwe E-bike Testcenters in Apeldoorn en ‘s-Hertogenbosch kunnen klanten in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bikeservice. Ook zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.